Apple prajit plăcinte ar putea fi doar desert pe care il cautati. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 332 calorii. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 322 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, aluat de biscuiți cu fulgi, scorțișoară și alte câteva ingrediente, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 38%. Încercați Plăcinte Prăjite Cu Mere, Plăcinte Cu Mere Prăjite, și Plăcinte Cu Mere Prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Adăugați untul într-o tigaie mare de sote și topiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați merele, zahărul, scorțișoara și sucul de lămâie și gătiți la foc mediu până când merele sunt moi, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Scorțișoară
Măr
Zahăr
3
Se ia de pe foc și se răcește.
4
Când umplutura este rece, rulați biscuiții pe o suprafață ușor făinată, astfel încât fiecare biscuit să formeze un cerc de 7 până la 8 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți
Rola
5
Așezați 2 până la 3 linguri de umplutură pe 1/2 din fiecare cerc.
6
Periați marginile cercului cu apă. Îndoiți cercul peste umplutură pentru a face forme de jumătate de lună. Sigilați apăsând marginile cu dinții unei furci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
7
Încălziți o friteuză sau o oală adâncă umplută pe jumătate cu ulei la 350 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Friteuza
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
8
Adăugați cu grijă plăcintele în ulei, câte 1 și prăjiți până se rumenesc, întorcând plăcintele după cum este necesar pentru o rumenire uniformă, aproximativ 5 până la 8 minute.