Sos cu șuncă și ceapă

Sos cu șuncă și ceapă
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de sos, așa că încearcă Ham 'N' Onion Gravy. Această rețetă face 4 porții cu 457 de calorii, 28 g de proteine și 32 g de grăsime fiecare. Pentru 64 de cenți per porție, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute. Mergeți la magazin și luați piper, apă, lapte și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 45%. Acest scor este solid. Încercați Fagots with Onion Gray (Chifteluțe de porc în stil galez cu sos de ceapă), Fagots with Onion Gravy (Chifteluțe de porc în stil galez cu sos de ceapă) și șuncă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, rumeniți șunca în ulei; îndepărtați și păstrați la cald. În aceeași tigaie, căliți ceapa până se înmoaie. Se amestecă făina, sarea și piperul până se omogenizează. Amestecați treptat laptele și apa. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Groase De șuncă (aproximativFelii Groase De șuncă (aproximativ
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Se serveste cu sunca si piure de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista