Sos cu șuncă și ceapă
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de sos, așa că încearcă Ham 'N' Onion Gravy. Această rețetă face 4 porții cu 457 de calorii, 28 g de proteine și 32 g de grăsime fiecare. Pentru 64 de cenți per porție, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute. Mergeți la magazin și luați piper, apă, lapte și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 45%. Acest scor este solid. Încercați Fagots with Onion Gray (Chifteluțe de porc în stil galez cu sos de ceapă), Fagots with Onion Gravy (Chifteluțe de porc în stil galez cu sos de ceapă) și șuncă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, rumeniți șunca în ulei; îndepărtați și păstrați la cald. În aceeași tigaie, căliți ceapa până se înmoaie. Se amestecă făina, sarea și piperul până se omogenizează. Amestecați treptat laptele și apa. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa.
Se serveste cu sunca si piure de cartofi.