Supă cu brânză vegetală

Supă cu brânză vegetală
Supa cu brânză vegetală este un aperitiv fără gluten și fără lactate. O porție conține 206 calorii, 9 g de proteine și 11 g de grăsimi. Pentru 88 de cenți per porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 9. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de amidon de porumb, legume din amestec din California, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. Toamna va fi și mai specială cu această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de lingură de 45%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Lighter Baked Mac & Cheese alias Hidden Veggie Mac & Cheese, Veggie Supp și Veggie Supp.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare antiaderentă acoperită cu un spray de gătit, gătiți ceapa și țelina la foc mediu până când ceapa este fragedă. Se amestecă cartofii, apa și bulionul. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
Dovleci Plăcintă Medii Fiecare)Dovleci Plăcintă Medii Fiecare)
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Combina amidonul de porumb si apa rece pana se omogenizeaza; se amestecă treptat în supă. Reveniți la fierbere; gătiți și amestecați timp de 1-2 minute sau până se îngroașă ușor. Se amestecă supa condensată până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)
3
Reduce caldura; adăugați legume și șuncă. Gatiti si amestecati pana cand legumele sunt fragede. Se amestecă brânza până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții9
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiSupăIncepatorGustareAntipasto
Revista