Supă cu brânză vegetală
Supa cu brânză vegetală este un aperitiv fără gluten și fără lactate. O porție conține 206 calorii, 9 g de proteine și 11 g de grăsimi. Pentru 88 de cenți per porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 9. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de amidon de porumb, legume din amestec din California, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. Toamna va fi și mai specială cu această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de lingură de 45%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Lighter Baked Mac & Cheese alias Hidden Veggie Mac & Cheese, Veggie Supp și Veggie Supp.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare antiaderentă acoperită cu un spray de gătit, gătiți ceapa și țelina la foc mediu până când ceapa este fragedă. Se amestecă cartofii, apa și bulionul. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 10 minute.
Combina amidonul de porumb si apa rece pana se omogenizeaza; se amestecă treptat în supă. Reveniți la fierbere; gătiți și amestecați timp de 1-2 minute sau până se îngroașă ușor. Se amestecă supa condensată până se omogenizează.
Reduce caldura; adăugați legume și șuncă. Gatiti si amestecati pana cand legumele sunt fragede. Se amestecă brânza până se topește.