Pleasure Island Frozen Cocktail (pentru adulți)

Pleasure Island Frozen Cocktail (pentru adulți)
Pleasure Island Frozen Cocktail (pentru adulți) ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de băuturi. Această rețetă face 2 porții cu 332 de calorii, 2 g de proteine și 2 g de grăsime fiecare. Pentru 3,6 USD per porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o rețetă destul de scumpă pentru fanii mâncărurilor mexicane. Un amestec de banane, rom de nucă de cocos malibu, cuburi de gheață și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Vă este adus de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 39%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Frozen Long Island Iced Tea, cocktail congelat de căpșuni de mango {cocktail friday} și Steak Island Beer Cocktail.

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosé. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosé este și o combinație sigură. Cuveul de nuntă Iron Horse, cu o evaluare de 4,1 din 5 stele, pare o potrivire bună. Costă aproximativ 39 de dolari pe sticlă.
Iron Horse Wedding Cuvee
Iron Horse Wedding Cuvee
Acesta este cel mai romantic bubbly al lui Iron Horse. Îl descriem ca fiind periculos, delicios de ușor de băut, fruct înainte, uscat și elegant, cu bule minuscule și un final remarcabil de lung.
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții2
Scor De Sănătate6
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareBăutură
Revista