Platou Deli de vară

Platou Deli de vară
Rețeta de vară Deli platter poate fi făcută în aproximativ 10 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 116 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca o garnitură ieftină. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Un amestec de ricotta, arpagic, selecție de legume de la blatul de delicatese și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 26%, ceea ce nu este atât de uimitor. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Platou De Sandvișuri Deli, Platou De Petrecere Cu Sandvișuri Deli, și Negru și alb (Deli! Deli! Deli!).

Instrucțiuni

1
Răsturnați ricotta într-un castron și amestecați pentru a o înmuia. Tăiați în arpagic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prin TortPrin Tort
Tăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorTăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
2
Adăugați roșiile uscate, condimentați după gust, apoi amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un BorcanRoșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
3
Puneți legumele delicioase pe un platou cu pitte prăjite sau grisine și serviți cu baie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Amestec De Umplutură Condimentat Cu Ierburi, Zdrobit2 Căni De Amestec De Umplutură Condimentat Cu Ierburi, Zdrobit
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții4
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista