Platou De Legume La Grătar
Platoul de legume la grătar este un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap rețetă cu 6 porții. O porție conține 203 calorii, 5g de proteine, și 13g de grăsime. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Un amestec de ulei de măsline extravirgin, legume, sarea condimentată Lawry ' s și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este bun. Încercați Platou De Legume La Grătar, Platou De Legume La Grătar, și Platou De Legume La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați toate ingredientele; aruncați pentru a acoperi. Grătați legumele, întorcându-vă o dată, până când legumele sunt fragede și ușor carbonizate.
Serviți cald sau la temperatura camerei.