Platou De Legume La Grătar

Platou De Legume La Grătar
Platoul de legume la grătar este un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap rețetă cu 6 porții. O porție conține 203 calorii, 5g de proteine, și 13g de grăsime. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Un amestec de ulei de măsline extravirgin, legume, sarea condimentată Lawry ' s și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este bun. Încercați Platou De Legume La Grătar, Platou De Legume La Grătar, și Platou De Legume La Grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați toate ingredientele; aruncați pentru a acoperi. Grătați legumele, întorcându-vă o dată, până când legumele sunt fragede și ușor carbonizate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
2
Serviți cald sau la temperatura camerei.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate17
Revista