Placinta Cu Otet
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați plăcinta cu oțet. O porție conține 202 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă vegetariană servește 10 și costă 42 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, ouă, apă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă de la Epicurious are 28 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Plăcintă Cu Degete De Unt, Plăcintă Cu Cireșe, și Plăcintă Cu Piersici De Modă Veche.
Instrucțiuni
Întindeți jumătate din aluatul de patiserie (restul de rezervă pentru o altă utilizare) pe o suprafață ușor făinată cu un sucitor făinat într-o rundă de 12 inci. Puneți aluatul în tigaie și tăiați excesul, lăsând o surplombă de 1/2 inch. Îndoiți consola spre interior și apăsați pe partea laterală a tigaiei pentru a forma o jantă care se extinde la 1/4 inch deasupra tigaiei. Înțepați fundul cochiliei peste tot cu o furculiță și răciți 15 minute.
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Căptușiți coaja cu folie și umpleți cu greutăți de plăcintă.
Coaceți în mijlocul cuptorului până când marginea este aurie palidă și părțile laterale sunt setate, aproximativ 20 de minute.
Îndepărtați greutățile și folia și coaceți coaja până când fundul este auriu, cu 8 până la 10 minute mai mult.
Bateți împreună ouăle și 1/4 cană de zahăr într-un castron până se amestecă bine.
Bateți împreună făina și restul de 3/4 cană de zahăr într-o cratiță grea de 1 litru, apoi amestecați în apă și oțet. Se aduce la fierbere, amestecând până se dizolvă zahărul.
Adăugați la amestecul de ouă într-un flux lent, amestecând constant.
Se toarnă umplutura în cratiță și se gătește la foc moderat, amestecând constant cu o lingură de lemn, până când se umple straturile din spate ale lingurii și se înregistrează 175 F pe un termometru cu citire instantanee, 12 până la 15 minute. (Nu fierbeți.) Turnați imediat umplutura într-o măsură de sticlă cu 2 căni. Dacă coajă plăcintă nu este gata, se acoperă suprafața de umplere cu o rundă de hârtie de ceară.
Reduceți temperatura cuptorului la 350 F, apoi turnați umplutura fierbinte în coaja de plăcintă coaptă în mijlocul cuptorului și acoperiți marginea crustei cu un scut de plăcintă sau folie (pentru a preveni supra-rumenirea).
Coaceți plăcinta până când umplutura este setată, 15 până la 20 de minute, apoi răciți complet în tigaie pe un suport. Praf uniform cu scorțișoară.