Placinta Cu Otet

Placinta Cu Otet
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați plăcinta cu oțet. O porție conține 202 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă vegetariană servește 10 și costă 42 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, ouă, apă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă de la Epicurious are 28 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Plăcintă Cu Degete De Unt, Plăcintă Cu Cireșe, și Plăcintă Cu Piersici De Modă Veche.

Instrucțiuni

1
Întindeți jumătate din aluatul de patiserie (restul de rezervă pentru o altă utilizare) pe o suprafață ușor făinată cu un sucitor făinat într-o rundă de 12 inci. Puneți aluatul în tigaie și tăiați excesul, lăsând o surplombă de 1/2 inch. Îndoiți consola spre interior și apăsați pe partea laterală a tigaiei pentru a forma o jantă care se extinde la 1/4 inch deasupra tigaiei. Înțepați fundul cochiliei peste tot cu o furculiță și răciți 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De PatiserieAluat De Patiserie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
2 Pachete (8 Uncii) De Ciocolată Semi-dulce Pentru Copt BAKER'S, Topită2 Pachete (8 Uncii) De Ciocolată Semi-dulce Pentru Copt BAKER'S, Topită
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
2
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
Căptușiți coaja cu folie și umpleți cu greutăți de plăcintă.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
4
Coaceți în mijlocul cuptorului până când marginea este aurie palidă și părțile laterale sunt setate, aproximativ 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
5
Îndepărtați greutățile și folia și coaceți coaja până când fundul este auriu, cu 8 până la 10 minute mai mult.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
1
Bateți împreună ouăle și 1/4 cană de zahăr într-un castron până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Bateți împreună făina și restul de 3/4 cană de zahăr într-o cratiță grea de 1 litru, apoi amestecați în apă și oțet. Se aduce la fierbere, amestecând până se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
3
Adăugați la amestecul de ouă într-un flux lent, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
4
Se toarnă umplutura în cratiță și se gătește la foc moderat, amestecând constant cu o lingură de lemn, până când se umple straturile din spate ale lingurii și se înregistrează 175 F pe un termometru cu citire instantanee, 12 până la 15 minute. (Nu fierbeți.) Turnați imediat umplutura într-o măsură de sticlă cu 2 căni. Dacă coajă plăcintă nu este gata, se acoperă suprafața de umplere cu o rundă de hârtie de ceară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
5
Reduceți temperatura cuptorului la 350 F, apoi turnați umplutura fierbinte în coaja de plăcintă coaptă în mijlocul cuptorului și acoperiți marginea crustei cu un scut de plăcintă sau folie (pentru a preveni supra-rumenirea).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
6
Coaceți plăcinta până când umplutura este setată, 15 până la 20 de minute, apoi răciți complet în tigaie pe un suport. Praf uniform cu scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Poate Dieta SifonPoate Dieta Sifon
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista