Pizza De Grădină
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați Pizzanul de grădină. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 676 calorii. Pentru $3.0 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Un amestec de unt, dovlecei, ardei gras și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face aproximativ 30 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 42%. Rețete similare sunt Pizza De Grădină, Pizza Cu Legume De Grădină, și Pizza De Grădină Rece.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, călește dovleceii, ardeii, ceapa, morcovul și usturoiul în unt timp de 8-10 minute sau până se înmoaie.
Se presară cu condimente italiene, oregano și piper; aruncați pentru a acoperi.
Așezați crusta pe o foaie de copt sau o tigaie pentru pizza. Lingurați amestecul de legume pe crustă până la 1/2 in. de margini. Se acoperă cu roșii și brânză.
Coaceți la 450 de euro timp de 8-10 minute sau până când brânza este topită.
Vin recomandat: Sangiovese, Shiraz, Vinul Barbera
Pizzan în meniu? Încercați să vă împerecheați cu vinul Sangiovese, Shiraz și Barbera. Cel mai bun vin pentru pizza depinde de topping-uri! Pizza cu sos roșu va necesita un vin roșu cu o anumită aciditate, cum ar fi un barberan sau sangiovese. Adăugați pepperoni sau cârnați și puteți merge mai îndrăzneț cu o syrah. Bibbiano Chianti Classico Riserva cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
Bibbiano Chianti Classico Riserva
Un vin bine echilibrat, aromat, care este deosebit de bun pentru epocă. Oferă cireșe și fructe de pădure roșii atractive și note picante, garrigue și Lapsang suchong de ceai afumat pe nas și palat. Are un atac mătăsos, un palat bine echilibrat și un finisaj persistent.