Pizza Cu Usturoi Prăjită
Rețeta prăjită Pizza de usturoi ar putea satisface pofta dvs. mediteraneană în aproximativ 2 ore și 17 minute. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 120 calorii. Mergeți la magazin și ridicați oregano, cap de usturoi, făină de porumb și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Pizza de conopidă prăjită cu rucola pentru bebeluși și usturoi prăjit: post de oaspeți de Kim Bee la poftele unui Lunatic, Pizza Prăjită Cu Usturoi Și Piper, și Pizza prăjită de conopidă și usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Îndepărtați pielea albă de hârtie din capul de usturoi (nu curățați și nu separați cuișoarele). Înfășurați capul în folie.
Coaceți la 375 timp de 45 de minute; se răcește 10 minute. Cuișoare Separate; strângeți pentru a extrage pulpa de usturoi. Aruncați piei.
Se dizolvă drojdia în 1/3 cană de apă caldă într-un castron mic și se lasă să stea 5 minute. Se cântărește sau se toarnă ușor făină în cupe de măsurare uscate; nivel cu un cuțit.
Puneți făina și sarea într-un robot de bucătărie; puls de 2 ori sau până la amestecare.
Adăugați ulei în amestecul de drojdie, amestecând cu un bici. Cu procesorul pornit, adăugați încet amestecul de drojdie prin jgheabul alimentar; procesați până când aluatul formează o bilă. Procesați 1 minut suplimentar. Întoarceți aluatul pe o suprafață înmuiată; frământați ușor de 4 până la 5 ori.
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit, întorcându-vă pentru a acoperi blatul. Acoperiți și lăsați să se ridice într-un loc cald (85), fără curenți, 1 oră sau până la dublarea dimensiunii. (Apăsați ușor două degete în aluat. Dacă rămâne indentarea, aluatul a crescut suficient.)
Preîncălziți cuptorul la 40
Puneți aluatul în jos; acoperiți și lăsați să se odihnească 5 minute.
Rotiți aluatul într-un cerc de 10 inci pe o suprafață făinoasă.
Așezați aluatul pe tava de pizza sau pe foaia de copt presărată cu făină de porumb.
Întindeți usturoiul prăjit uniform peste pizza, lăsând o margine de 1/2 inci; top cu brânzeturi, oregano și piper.
Coaceți la 400 timp de 12 minute sau până când crusta se rumeneste.