Pizza Cu Două Ardei Pepperoni
Două-Pepper Pepperoni Pizza ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. O porție conține 71 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 22 și costă 29 de cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână oscar mayer pepperoni, fâșii de piper, sos de pizza classico și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 22 minute. Acesta este adus la tine de KraftRecipes.com. cu o lingură scor de 8%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Pepperoni & Pepper Pizza, Pizza Pepperoni cu ceapă eșalotă și ardei roșu, și Pizza Pepperoni făcută cu o crustă de Pizza maro Hash pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 232°.
Puneți crusta de pizza pe foaia de copt; se întinde cu sos.
Se acoperă cu 3/4 cană de brânză, ardei și pepperoni; se presară cu brânză rămasă.
Coaceți 10 până la 12 min. sau până când crusta este ușor rumenită și brânza este topită.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italiană în meniu? Încercați asocierea cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Mazzei Fonterutoli Chianti Classico cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 32 de dolari pe sticlă.
Mazzei Fonterutoli Chianti Classico
"Multă carne, fructe de pădure și caracter de prune pe nas și palat. Corpolent, cu taninuri catifelate și un finisaj lung și bogat. Stil Decadent care îmi place. Calitate serioasă pentru vintage. Nr Castello în 2002, astfel încât acest lucru a fost actualizat."- Spectator de vinculoare: roșu-purpuriu intens, dar strălucitor și excepțional de concentrat.Buchet: extrem de intens și complex, cu mirosuri de cireșe și zmeură însoțite de nuanțe ușoare prăjite și picante.Aromă: impactul în gură este incisiv, dar moale datorită unei structuri substanțiale de taninuri în care ies în evidență cele moi și bine rotunjite. Aciditatea este fuzionată cu corpul vinului și ajută la transmiterea senzațiilor plăcute de căldură și putere. Vinul are un finisaj lung, neobișnuit pentru un Chianti Classico obișnuit.