Piept de vită în sos

Piept de vită în sos
Rețeta de carne de vită în sos ar putea satisface pofta ta evreiască în aproximativ 2 ore și 20 de minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 229 calorii, 24g de proteine, și 12g de grăsime per portie. Pentru $1.48 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Acesta va fi un hit la dvs Hanuka eveniment. Un amestec de apă, ulei de canolan, amidon de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Piept de vită cu sos de afine, Piept Cu Sos, și Piept cu sos de afine.

Instrucțiuni

1
Într-un cuptor olandez, pieptul maro în ulei pe ambele părți la foc mediu-mare; se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
2
Combinați apa caldă și amestecul de supă; se toarnă peste piept. Se acoperă și se coace la 325 de ore timp de 2 până la 2-1/2 ore sau până când carnea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Supă Cu TăițeiAmestec De Supă Cu Tăiței
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
Scoateți pieptul pe un platou de servire.
4
Lăsați să stea 10-15 minute. Între timp, combinați amidonul de porumb și apa rece până se omogenizează; amestecați treptat în sucurile de tigaie. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati timp de 2 minute sau pana se ingroasa. Feliați subțire carnea peste cereale; serviți cu sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica
Pere Asiatice, Fiecare, SpălatePere Asiatice, Fiecare, Spălate
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii

Vin recomandat: Shiraz, Tempranillo, Zinfandel

Pieptul de vită funcționează foarte bine cu Shiraz, Tempranillo și Zinfandel. Toate aceste vinuri roșii se pot descurca cu aroma cărnoasă și fumoasă a pieptului. Dacă vorbiți despre pieptul tradițional evreiesc, veți dori să căutați un vin roșu kosher. Un vin pe care l-ai putea încerca este Lagier Meredith Syrah. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 43 de dolari.
Lagier Meredith Syrah
Lagier Meredith Syrah
Syrah-ul nostru a fost descris ca având un picior în nordul Rh-ului și un picior în nordul Californiei. Aroma este o reminiscență a Rh-ului nordic cu aromele sale de condimente și piper alb și violet, dar are mai mult extract și corp. În multe vinuri roșii, culoarea mare înseamnă de obicei tanin mare, dar (din motive pe care s-ar putea să nu le înțelegem niciodată) vinul nostru nu este aspru tanic, așa că bea bine când este tânăr.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 20 m.
Porții8
Scor De Sănătate7
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiHanukkah
Revista