Piept De Pui Umplut Cu Cimbru

Piept De Pui Umplut Cu Cimbru
Nevoie de un fel principal fără lactate? Sânii de pui umpluți savuroși ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 41G de proteine, 20g de grăsime, și un total de 460 calorii. Pentru $2.15 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, șunca, condimentul cu lămâie și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este bun. Încercați Piept De Pui Elegant Savuros Umplute, Piept de pui umplut savuros cu salată de anghinare și ierburi, și Pui de iaurt savuros – în căutarea unui nou mod de a face piept de pui pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mică, sotează mărul, șunca, ciupercile și ceapa în 1 lingură de ulei până când ceapa și mărul sunt fragede. Se amestecă muștarul, pesmetul și piperul de lămâie. Aplatizați pieptul de pui la 1/4-in. grosime; top fiecare cu amestecul de mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Ceapa Dulce Rasa (sau Tocata Fin, Fin)3 Linguri Ceapa Dulce Rasa (sau Tocata Fin, Fin)
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Rulați și fixați cu scobitori. Înveliți cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
Aromă Limpede De UntAromă Limpede De Unt
3
Într-o tigaie, pui maro în uleiul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Se pune într-un 8-in. vas de copt pătrat.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
5
Coaceți, neacoperit, la 350 de minute timp de 20-30 de minute sau până când sucurile se limpezesc. Aruncați scobitori.
Echipamente pe care le vei folosi
Aromă Limpede De UntAromă Limpede De Unt
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții2
Scor De Sănătate29
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista