Piept De Hanuka
Reteta de piept Hanukkah este gata în aproximativ 2 ore și 35 de minute și este cu siguranță un excelent lactate gratuit și FODMAP prietenos opțiune pentru iubitorii de mâncare evreiască. Această rețetă servește 10 și costă 1,89 USD pe porție. O porție conține 248 calorii, 30g de proteine, și 10g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați pieptul de vită, roșiile conservate, amestecul de supă de ceapă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta funcționează bine ca un curs principal preț rezonabil. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Hanuka. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Simplu Lent-Aragaz Piept & Consistent Piept Tacos, Hanuka Latkes, și Hanuka Rugelac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți carnea de vită într-o tigaie unsă.
Combinați roșiile și amestecul de supă; se toarnă peste carnea de vită. Se acoperă și se coace la 350 de ore pentru 2-1/2 până la 3 ore sau până când un termometru pentru carne citește 160 de ore și carnea este fragedă.