Piept Afumat Din California De Nord

Piept Afumat Din California De Nord
California de Nord afumat piept ar putea fi doar Evrei rețetă pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 396 calorii, 10g de proteine, și 15g de grăsime per portie. Pentru $ 2.93 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Un amestec de ardei iute anaheim, semințe de coriandru, semințe de fenicul și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Hanuka. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 17 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Piept Afumat, Piept De Vită Afumat, și Piept De Vită Afumat.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Pentru a face condimentul să se frece: într-o tigaie mare uscată, prăjiți chilii, semințele de fenicul, semințele de coriandru și boabele de piper la foc mediu-mare până când sunt parfumate, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe întregi De CoriandruSemințe întregi De Coriandru
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 InchCartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Adăugați la o mașină de tocat condimente și rulați până când aveți o pulbere fină. Într-un castron mare de amestecare combinați condimentele cu restul ingredientelor de frecare. Face aproximativ 2 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
4
Frecați pieptul peste tot cu amestecul de frecare cu condimente. Înfășurați bine în plastic și marinați peste noapte la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
5
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
6
Aliniați o tigaie mare de prăjire cu folie și puneți-o la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
7
Puneți chipsurile înmuiate deasupra, apoi puneți tigaia direct peste arzător pentru ca chipsurile să înceapă să fumeze, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bijol (amestec Cubanez De Condimente)Bijol (amestec Cubanez De Condimente)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
8
Așezați un raft în V peste vârful chipsurilor și puneți pieptul marinat pe raft. Acoperiți întregul vârf al prăjitorului cu folie, sertizând marginile pentru a forma un sigiliu frumos (poate fi necesar să folosiți 2 benzi folie pentru a acoperi totul). Reduceți căldura la mediu și fumați pieptul timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bijol (amestec Cubanez De Condimente)Bijol (amestec Cubanez De Condimente)
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
9
În timp ce pieptul fumează, pregătiți anchosul, ceapa, usturoiul și roșiile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
10
Scoateți pieptul din tigaia de prăjire cu suportul.
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
11
Scoateți chips-uri cu folie și aruncați în chiuvetă (se toarnă apă pe partea de sus a chips-uri pentru a opri fumatul).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bijol (amestec Cubanez De Condimente)Bijol (amestec Cubanez De Condimente)
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
12
Puneți chilele și legumele rezervate pe fundul tigaiei, apoi puneți raftul cu pieptul afumat în tigaia de prăjire, astfel încât să se așeze deasupra aromelor. Puneți în mijlocul cuptorului și prăjiți până când pieptul este fraged, aproximativ 4 până la 4 1/2 ore
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
13
Scoateți pieptul din cuptor și lăsați-l deoparte să se odihnească.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
14
Adăugați picăturile de tigaie și legumele din partea de jos a tigaiei într-un blender și piure. Se amestecă oțetul de vin roșu și se transferă sosul într-un vas de servire. Feliați pieptul peste cereale, aranjați pe un platou de servire și serviți cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
DificultateExpert
Gata În17 hrs, 25 m.
Porții12
Scor De Sănătate23
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiHanukkah
Revista