Pește Teriyaki cu castraveți dulci și acri

Pește Teriyaki cu castraveți dulci și acri
Rețeta de pește Teriyaki cu castraveți dulci și acri ar putea satisface pofta japoneză în aproximativ 30 minute. Această rețetă servește 4. Acest fel principal are 345 calorii, 34G de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Pentru $3.28 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână file de cod, orez, amidon de porumb și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Cu o lingură scor de 67%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Castraveți asiatici dulci și acri, Somon fript cu castraveți dulci și acri, și Castraveți dulci și acri cu mărar proaspăt.

Instrucțiuni

1
Puneți castravetele, daikonul și usturoiul într-un castron rezistent la căldură. Într-o cratiță mică, combinați 1/4 cană plus 2 linguri de oțet de orez cu zahărul granulat și 1 linguriță de sare și încălziți doar până când zahărul și sarea sunt dizolvate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Oțet De OrezOțet De Orez
1-1/2 Oz. Gin1-1/2 Oz. Gin
Ridiche DaikonRidiche Daikon
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Se toarnă saramura peste legume și se strecoară ușor legumele pentru a le înmuia. Se dă la frigider până se răcește, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
3
Între timp, preîncălziți broilerul și poziționați un raft la 6 inci de căldură. În aceeași cratiță, combinați zahărul brun, sosul de soia și amidonul de porumb dizolvat cu restul de 3 linguri de oțet de orez și aduceți la fierbere, amestecând până când glazura se îngroașă, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De OrezOțet De Orez
Sifon Crema DieteticaSifon Crema Dietetica
1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Rulouri Din Cereale Integrale, Pentru ServireRulouri Din Cereale Integrale, Pentru Servire
4
Înmuiați codul în glazura teriyaki și transferați-l pe o foaie de copt căptușită cu folie. Se fierbe codul timp de 10 până la 11 minute, fără a se întoarce, ungand o dată sau de două ori, până când peștele este glazurat și gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Coriandru și/sau Mentă Proaspăt Tocate Grosier1/2 Cană Coriandru și/sau Mentă Proaspăt Tocate Grosier
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Jumatate De Marime 41 Prefierte Si CrevetiJumatate De Marime 41 Prefierte Si Creveti
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
5
Transferați codul pe farfurii. Folosind o lingură cu fante, transferați salata de castraveți dulce-acrișoare pe farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Oz. Gin1-1/2 Oz. Gin
Jumatate De Marime 41 Prefierte Si CrevetiJumatate De Marime 41 Prefierte Si Creveti
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
6
Stropiți orice glazură teriyaki rămasă peste pește și serviți cu orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Coriandru și/sau Mentă Proaspăt Tocate Grosier1/2 Cană Coriandru și/sau Mentă Proaspăt Tocate Grosier
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Maysaran arsheen Pinot Gris cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Maysara Arsheen Pinot Gris
Maysara Arsheen Pinot Gris
O expresie strălucitoare de fructe chiar în față, salutându-ți palatul cu note de iarbă tăiată într-o zi caldă. Vinul este ancorat de aciditate crocantă, dar nu atât de mult încât să copleșească o tachinare trecătoare de dulceață care te lasă zâmbind. Arsheen are un caracter inteligent, revigorant, care va conferi claritate unei game de preparate din pește, păsări și carne de porc.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate25
Bucătăriiasiaticjaponez
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista