Pește Marocan Spaniol

Pește Marocan Spaniol
Peștele marocan spaniol ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 6 și costă $7.97 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 82G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 515 calorii. 99 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Această rețetă de la Allrecipes necesită usturoi, ulei vegetal, piper cayenne și granule de bouillon de pui. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare European. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Cu o lingură scor de 98%, acest fel de mâncare este extraordinar. Încercați Pește Spaniol, Stoc De Pește Spaniol, și Pește La Grătar În Stil Spaniol pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie la foc mediu. Se amestecă ceapa și usturoiul; gătiți și amestecați până când ceapa s-a înmuiat și a devenit translucidă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei VegetalUlei Vegetal
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați ardeii grași, morcovii, roșiile, măslinele și fasolea garbanzo și continuați să gătiți până când ardeii sunt ușor fragezi, încă aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NăutNăut
Ardei GrasArdei Gras
TomateTomate
MorcovMorcov
ArdeiArdei
MăslineMăsline
3
Presărați pătrunjelul, boiaua, chimenul, cayenne și bulionul de pui peste legume. Condimentează cu sare după gust. Se amestecă pentru a încorpora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bouillon De PuiBouillon De Pui
LegumeLegume
Piper Cayenne MăcinatPiper Cayenne Măcinat
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
PătrunjelPătrunjel
ChimenChimen
SareSare
4
Așezați peștele deasupra legumelor și adăugați suficientă apă pentru a acoperi legumele. Reduceți căldura la minim, acoperiți și gătiți până când peștele se fulgează ușor cu o furculiță și sucurile se limpezesc, aproximativ 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
ApăApă
PeștePește

Echipamente

Vin recomandat: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner

Pinot Noir, Pinot Grigio și Gruener Veltliner sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Burn Cottage Cashburn Pinot Noir cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Notele coapte de cireș închis, coacăz roșu și ciocolată preced notele sărate de cimbru sălbatic, briar și pământ. Taninurile suple de umplere a gurii dau profunzime palatului, în timp ce prospețimea și aciditatea fructelor roșii păstrează lungimea, concentrarea și echilibrul minunat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate80
Revista