Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten, fără lactate și pescatarian rețete la cutia de rețete, pește aburit cu ghimbir și ceapă de primăvară ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 0g de grăsime, și un total de 64 calorii. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, tei, ceapă de primăvară și alte câteva ingrediente, îl puteți face. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 444 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs Primăvară eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 95%, acest fel de mâncare este minunat. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pește aburit cu ghimbir, Pește Aburit Cu Ghimbir, și Pește aburit cu Scallions și ghimbir.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Tăiați un dreptunghi mare de folie, suficient de mare pentru a face un plic mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
3
Așezați pak choi pe folie, urmat de pește, apoi ghimbirul și usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bok Choy
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
4
Se toarnă peste sosul de soia și vinul de orez, apoi se condimentează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin De Orez
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
5
Îndoiți folia și sigilați cele 3 margini, apoi puneți-o pe o foaie de copt. Gatiti timp de 20 de minute, deschideti parcela si imprastiati peste ceapa de primavara si coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă De Primăvară
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.