Pesto-ul lui Ruth

Pesto-ul lui Ruth
Pesto-ul lui Ruth ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de condimente. Această rețetă fără gluten și primară servește 8 și costă $1.7 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 146 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână piper, usturoi, parmezan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Cu o lingură scor de 63%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Shavuot, Ruth și Cheesecake, Sufleu de porumb Ruth, și Gagica Ruth Baruri pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Procesați toate ingredientele într-un blender electric sau robot de bucătărie până când amestecul este neted, oprindu-vă o dată pentru a răzui părțile laterale.
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Notă: Pesto poate fi congelat în porții de 2 linguri în secțiuni de tăvi cu cuburi de gheață. Se lasă 1 cub pe 2 uncii paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuburi De GheațăCuburi De Gheață
PastePaste
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate21
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista