Penne cu pui la grătar, Gorgonzola, sparanghel și ceapă caramelizată
Penne cu pui la grătar, Gorgonzola, sparanghel și ceapă caramelizată ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 30 și costă 23 de cenți pe porție. O porție conține 72 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de brânză athenos gorgonzola, roșii prune, bulion de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Penne Gorgonzola cu pui la grătar, Pizza Gorgonzolan și rucola cu ceapă caramelizată, și Fripturi prăjite cu ceapă caramelizată și Gorgonzola.
Instrucțiuni
1
Gatiti pastele conform indicatiilor de pe ambalaj, omitand sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
Sare
2
Între timp, încălziți uleiul într-o tigaie mică la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați ceapa și zahărul; gatiti si amestecati 2 pana la 3 min. sau până când ceapa este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Zahăr
4
Se ia de pe foc.
5
Scurgeți pastele; se pune într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Adăugați roșiile; gatiti la foc mediu 1 min., amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
7
Adăugați pui, bulion, sparanghel, smântână și usturoi; se amestecă bine. Gatiti 5 min. sau până când sosul este ușor îngroșat, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sparanghel
Pui întreg
Usturoi
Bulion
Cremă
Sos
8
Adăugați ceapa, brânza și busuiocul; se amestecă. Gatiti 2 min. sau până se încălzește, amestecând ocazional.