Pecan-Pâine De Dovleac
Pâinea Pecan-dovleac ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de pâine. O porție conține 278 calorii, 4G de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 20. Pentru 56 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați condimente de plăcintă cu dovleac, nuci pecan, ulei de canolan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuite și vegetariene dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 40 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 34%, care nu este atât de super. Rețete similare includ Pâine Pecan De Dovleac, Pâine De Dovleac-Pecan, și Pâine Pecan De Dovleac.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Coaceți pecanele într-un singur strat într-o tigaie superficială 8 până la 10 minute sau până când sunt prăjite și parfumate, amestecând la jumătatea drumului.
Se amestecă împreună făina și următoarele 4 ingrediente într-un castron mare și se face o fântână în centrul amestecului.
Bateti impreuna dovleacul, urmatoarele 3 ingrediente; se adaugă la ingredientele uscate, amestecând doar până se umezește. Se amestecă nucile pecan.
Lingură aluat în 2 unse și presarata cu faina 9 - x 5-inch loafpans.
Coaceți la 350 timp de 1 oră până la 1 oră și 10 minute sau până când un pick lung de lemn introdus în centru iese curat. Se răcește în tigăi pe un suport de sârmă 10 minute.
Scoateți din tigăi în grătar și răciți complet (aproximativ 1 oră).