Paste Primavera
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați pastele Primaveran. Acest fel principal are 472 calorii, 21g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Pentru $2.09 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Foodnetwork are 26 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Un amestec de ardei gras, frunze de pătrunjel, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. În general, această rețetă câștigă un spectaculos scor spoonacular de 97%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Paste Primavera, Paste Primavera, și Paste Primavera.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Gatiti usturoiul pana se inmoaie, aproximativ 1 minut.
Adăugați ardei și gătiți până încep să se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Adăugați ciuperci, sparanghel și roșii și gătiți până se înmoaie, încă 5 minute. Se amestecă făina și se fierbe încă 1 minut.
Adăugați bulionul de pui, laptele, sarea și piperul și aduceți la fierbere; reduceți la foc mic și gătiți până când lichidul s-a îngroșat ușor, aproximativ 5 minute. Se amestecă fâșii de morcov.
Între timp, gătiți pastele conform instrucțiunilor pachetului; scurgeți, rezervând 1/2 cană de apă pentru paste. Aruncați pastele cu legume și sos.
Adăugați apă de paste, dacă este necesar, pentru a slăbi amestecul.
Se servește garnisit cu parmezan, pătrunjel și busuioc.
Vin recomandat: Chianti, Verdicchio, Trebbiano
Chianti, Verdicchio și Trebbiano sunt alegeri excelente pentru Pasta Primavera. Italienii știu mâncarea și știu vinul. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Driscoll Wine Co Tilth Zinfandel cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
Driscoll Wine Co Tilth Zinfandel
Cu solul Cherryhouse fiind lut de nisip derivat din granit descompus și solul Del Barba fiind nisip pur, ambele podgorii contribuie cu componente complet diferite la amestec. Cherryhouse este îndrăzneț, cu o aciditate frumoasă, iar Del Barba este picant, cu mai multe fructe roșii. Ambele vin împreună pentru a face California Zinfandel absolut delicios.