Ouă omlete Corny

Ouă omlete Corny
Corny Scrambled Eggs este un mic dejun care servește 3. Vă uitați la silueta? Această rețetă fără gluten și prietenoasă cu fodmap are 642 de calorii, 39 g de proteine și 43 g de grăsime per porție. Pentru 1,96 USD per porție, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Un amestec de unt, porumb, ouă și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Ținând cont de toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 51%, ceea ce este bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete asemănătoare: omletă , Cum se prepară omletă | Egg s, Cele mai bune ouă omlete și cele mai bune ouă omlete.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, bate ouăle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Uncii De Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei4 Uncii De Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei
Echipamente pe care le vei folosi
Aproximativ 1/3 Cană Parmigiano-Reggiano RasAproximativ 1/3 Cană Parmigiano-Reggiano Ras
2
Adăugați porumb și bacon. Topiți untul într-o tigaie la foc mediu; adăugați amestecul de ouă. Gatiti si amestecati pana cand ouale sunt complet intarite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 (9 Inchi) Cruste De Plăcintă Prerulate La Frigider3 (9 Inchi) Cruste De Plăcintă Prerulate La Frigider
Ceapa Verde, Felii FineCeapa Verde, Felii Fine
PorumbPorumb
4 Uncii De Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei4 Uncii De Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei
Echipamente pe care le vei folosi
(9 Inchi) Cruste De Plăcintă Prerulate La Frigider(9 Inchi) Cruste De Plăcintă Prerulate La Frigider

Vin recomandat: Vin Spumant

Vinul spumant este o alegere excelentă pentru omletă. Chiar dacă nu faci mimoze, vinul spumant este grozav cu ouă din două motive. În primul rând, dacă mănânci ouă devreme, vinul spumant are mai puțin alcool. În al doilea rând, curăță palatul, ceea ce este important, deoarece se știe că gălbenușul acoperă palatul. Concertul Medici Ermete Lambrusco Reggiano cu o evaluare de 5 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Concertul Medici Ermete Lambrusco Reggiano
Concertul Medici Ermete Lambrusco Reggiano
Roșu rubiniu intens, cu arome plăcute persistente și fructate. Sec, dar fructat în același timp. Moale și proaspăt la gust.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții3
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista