Ouă coapte cu Cheddar și slănină pentru doi
Ouăle coapte cu Cheddar și slănină pentru doi ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. O porție conține 144 calorii, 9g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă fără gluten și primară servește 2 și costă 49 de cenți pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel, ouă, brânză cheddar și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este perfect pentru ziua valentin. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Bacon-Cheddar Ouă Deviled, Bacon Cheddar Deviled Ouă, și Bacon Cheddar Deviled Ouă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Coat două 4-oz. ramekins cu spray de gătit; rupeți un ou în fiecare fel de mâncare. Puneți 1 lingură de lapte peste fiecare ou.
Combinați brânza, pătrunjelul, sarea și piperul; se presară deasupra.
Se coace, neacoperit, la 325, timp de 12-15 minute sau până când albușurile sunt complet setate și gălbenușurile încep să se îngroașe, dar nu sunt ferme.
Între timp, într-o tigaie mică, gătiți slănina la foc mediu până când este crocantă.
Scoateți prosoapele de hârtie pentru a se scurge. Zdrobiți slănina și presărați peste ouă.