Ouă Amestecate Grecești

Ouă Amestecate Grecești
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de mic dejun, așa că încercați Ouă Amestecate grecești. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 244 calorii. Pentru 1,3 USD pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Această rețetă de la Allrecetes are 32 de fani. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Dacă aveți apă, ouă, brânză feta și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, lacto ovo vegetarian, primar și דל פחמימות, dieta. Cu o lingură scor de 42%, acest fel de mâncare este destul de bun. Ouă amestecate | cum se fac ouă amestecate / ouă s, Cele mai bune Ouă Amestecate, și Ouă Amestecate sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Încălziți untul într-o tigaie la foc mediu-mare. Bateți ouăle și apa împreună, apoi turnați în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ApăApă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați brânză feta și gătiți, amestecând ocazional pentru a se amesteca. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Brânză FetaBrânză Feta

Echipamente

Vin recomandat: Vin Spumant

Ouăle amestecate pot fi asociate cu vin spumant. Chiar dacă nu faceți mimoză, vinul spumant este excelent cu ouă din două motive. Unu, dacă mănânci ouă devreme în timpul zilei, vinul spumant are mai puțin alcool. În al doilea rând, curăță palatul, ceea ce este important, deoarece se știe că gălbenușul acoperă Palatul. Sticla luminoasă Vintage Dom Perignon cu un rating de 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 279 de dolari pe sticlă.
Dom Perignon Vintage Luminos Sticla
Dom Perignon Vintage Luminos Sticla
buchetul de deschidere este complex și luminos, un amestec de flori albe, citrice și fructe de piatră. Efectul general este sporit de prospețimea anasonului și a mentei zdrobite. Aromele finale oferite de vin încep să arate note picante, lemnoase și prăjite. După o lungă perioadă de reticență, vinul se deschide în sfârșit. Există un echilibru complet între nas și palat. Caracterul său subțire, minimalist, pur, tonifiat, atletic este acum exprimat și cu căldură. Fructul este pronunțat și clar. Aciditatea caracteristică a vintage-ului este remarcabil de bine integrată. Persistența sa este în principal aromatică, gri, fumurie și foarte promițătoare.Vinul se bucură de dualitate: căldură și prospețime, perechi de carne și iod, fierte și crude. Condimentele sporesc și accentuează efervescența anului 2008 și densifică vinul. Dom P. Rignon îi plac experiențele jucăușe: arta culinară, texturile și chestiunile.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții2
Scor De Sănătate3
Revista