Orez Spaniol

Orez Spaniol
Orezul spaniol durează aproximativ 25 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 317 calorii. Pentru 65 de cenți pe porție, primești o garnitură care servește 6. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare europeană. Mergeți la magazin și ridicați orez, conserve de roșii, cățel de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten dieta. Acesta este adus la tine de gust de acasă. În general, această rețetă câștigă un nu atât de super scor spoonacular de 27%. Rețete similare includ Orez Mexican Cu Aragaz Lent (Orez Spaniol), Orez Mexican Cu Aragaz Lent (Orez Spaniol), și Aragaz de orez năut spaniol și orez.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță la foc mediu, topiți untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se adaugă orezul și se amestecă până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez
3
Adăugați ingredientele rămase; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți 10-15 minute sau până când lichidul este absorbit și orezul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez
4
Îndepărtați frunza de dafin înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin

Echipamente

Vin recomandat: Tempranillo, Grenache, Albarino

Spaniola poate fi asociată cu Tempranillo, Grenache și Albarino. Când împerecheați vinul cu mâncăruri spaniole, de ce să nu respectați regula 'ceea ce crește împreună merge împreună'? Va recomandam albari euro pentru vin alb si garnachan si tempranillo pentru vin rosu. Becker Vineyards Tempranillo cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Becker Vineyards Tempranillo
Becker Vineyards Tempranillo
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista