Orez Prăjit Kielbasa

Orez Prăjit Kielbasa
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de fel principal, așa că încercați orezul prăjit Kielbasa. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă 1,19 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 19g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 453 calorii. 57 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Această rețetă de la Toaterețete necesită varză, morcovi, sos de soia și ulei de măsline. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este un buget prietenos rețetă pentru fanii mâncării chinezești. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 66%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Prăjituri cu varză murată prăjită cu Kielbasa, Kielbasan ușor prăjit și varză, și Cartofi prăjiți cu ceapă și Kielbasa.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Se amestecă ceapa; gatiti pana devine moale si translucid. Se amestecă morcovii, varza și usturoiul; gatiti pana cand usturoiul incepe sa se rumeneasca. Se amestecă kielbasa; gatiti pana se incalzeste, aproximativ 3 minute
Ingrediente de care veți avea nevoie
KielbasaKielbasa
La 1 AnanasLa 1 Ananas
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Zdrobiți orezul cu mâinile pentru a sparge aglomerările. Apoi amestecați orezul în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Se încălzește, apoi se amestecă sosul de soia. Bateți 1 ou și amestecați bine în orez. Pe rând, bateți și amestecați restul de 2 ouă în orez. Acoperiți, reduceți focul la mediu scăzut și gătiți 10 minute, amestecând des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)

Vin recomandat: (se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume), Băutură Alcoolică, 1 Amestec De Risotto Ambalat (cutie De 14 Uncii)., Categoria De Produse Alimentare, Riesling, Gewurztraminer, Chenin Blanc

Orez prăjit în meniu? Încercați să împerecheați cu vin, băutură alcoolică și vin alb. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ați putea încerca este VieVite ros Euro. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
Vievite Rose
Vievite Rose
Cu o nuanță frumoasă de roz translucid, Vievit Euro emană culorile unui adevărat vin c Euro de Provence ros Euro. Pe nas, o expresie de fructe tropicale coapte este echilibrată cu un buchet plăcut de flori albe și o notă discretă de condimente. Pe gust, fructele bine structurate și aciditatea echilibrată creează un finisaj crocant și delicat. Vievit este un vin versatil care se adresează multor ocazii și bucătării. Vievit se împerechează cel mai bine cu pești albi la grătar, somon, prăjituri de crab cu sos aoli, creveți, homar, ceviche, sushi și chiar o tocană picantă de fructe de mare. Având în vedere aromele Fruit forward de la Vievit, va echilibra și va completa feluri de mâncare precum pui Thailandez tandoori, mâncăruri curry indiene și alimente etnice cu condimente picante. Vievit este, de asemenea, excelent cu paste aruncate în sos puttanesca proaspăt, bouillabaisse tradițional și toate bucătăriile mediteraneene cu ulei de măsline, usturoi și ierburi.Amestec: 30% Cinsault, 30% Grenache, 30% Syrah, 10% Carignan
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate11
Revista