Orez Prăjit Cu Creveți

Orez Prăjit Cu Creveți
Dacă aveți aproximativ 25 minute pentru a petrece în bucătărie, creveți orez prăjit ar putea fi un minunat fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă pentru a încerca. Pentru $2.29 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 339 calorii, 20g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. 39 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare chinezească. Este adus la tine de Foodnetwork. Funcționează bine ca un curs principal prietenos cu bugetul. Dacă aveți morcovi, ghimbir, ulei vegetal și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Creveți orez prăjit / Thingamajig marți cu succes orez, Creveți orez prăjit / Thingamajig marți cu succes orez, și Creveți orez prăjit / Thingamajig marți cu succes orez.

Instrucțiuni

1
Bateți ouăle cu un vârf de sare într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Încălziți 1 lingură de ulei vegetal într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Adăugați ouăle și gătiți, fără a amesteca, până aproape gata, aproximativ 1 minut. Întoarceți clătita cu ouă cu o spatulă de cauciuc și gătiți până când este așezată pe cealaltă parte, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
4
Transferați pe o tăietură și tăiați-o în benzi subțiri.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
5
Combinați sosul de soia, uleiul de susan și 1 lingură de apă într-un castron mic și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Edamame Congelată, DezghețatăCeașcă Edamame Congelată, Dezghețată
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
6
Încălziți restul de 1 lingură de ulei vegetal în aceeași tigaie la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Adăugați creveții și ghimbirul și amestecați până aproape fierte, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
8
Adăugați mazărea de zăpadă, morcovii și ceapa verde și continuați să prăjiți până când sunt fragede, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Inele De Ardei Roșu DulceInele De Ardei Roșu Dulce
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
9
Adăugați amestecul de orez și sos de soia și amestecați până se încălzește. Se amestecă fâșiile de ou și se împarte între boluri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
10
Pe porție: Calorii 358; grăsimi 12 g (saturate 2 g); Colesterol 194 mg; sodiu 431 mg; Carbohidrați 43 g; Fibre 3 g; proteine 20 g
11
Fotografie de Antonis Achilleos

Vin recomandat: (se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume), Băutură Alcoolică, 1 Amestec De Risotto Ambalat (cutie De 14 Uncii)., Categoria De Produse Alimentare, Riesling, Gewurztraminer, Chenin Blanc

Orezul prăjit poate fi asociat cu vin, băutură alcoolică și vin alb. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Momo Sauvignon Blanc cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Momo Sauvignon Blanc
Momo Sauvignon Blanc
Afișează un nas complex cu arome de fructe tropicale, note erbacee și un indiciu de cassis. Fermentația naturală adaugă o calitate bogată și texturală palatului, cu note subtile de coajă de lămâie și fructe de pasiune. Finisajul este crocant și uscat. Delicios cu toate tipurile de fructe de mare și salate de vară, sau savurați singur ca aperitiv răcoritor.
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
Revista