Orez prajit cu lamaie

Orez prajit cu lamaie
Orezul prăjit cu lămâie durează aproximativ 20 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8 și costă 48 de cenți per porție. Acest aperitiv are 187 de calorii, 5 g de proteine și 6 g de grăsime per porție. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Mergeți la magazin și cumpărați sos de soia, orez, mazăre și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și lacto ovo vegetariană. Este o rețetă foarte accesibilă pentru fanii mâncărurilor chinezești. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 31%. Acest scor este destul de prost. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete asemănătoare: Naut și sparanghel cu orez brun și lămâie Ta, orez prajit cu legume , cum se face orez prajit cu legume | orez s, și orez prajit cu legume , cum se face orez prajit cu legume | orez s.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare antiaderență sau wok, prăjiți ceapa și pătrunjelul în unt timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
2-3/4 Căni De Ovăz Cu Gătit Rapid2-3/4 Căni De Ovăz Cu Gătit Rapid
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
2
Adăugați ingredientele rămase; se prăjește timp de 4-6 minute sau până când mazărea este fragedă și orezul este încălzit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MazăreMazăre
OrezOrez

Vin recomandat: (se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume), Băutură Alcoolică, 1 Amestec De Risotto Ambalat (cutie De 14 Uncii)., Categoria De Produse Alimentare, Riesling, Gewurztraminer, Chenin Blanc

Vinul, băutura alcoolică și vinul alb sunt alegeri excelente pentru orezul prăjit. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albii acide se asortează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Momo Sauvignon Blanc cu un rating de 4,7 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Momo Sauvignon Blanc
Momo Sauvignon Blanc
Prezintă un nas complex cu arome de fructe tropicale, note erbacee și o notă de cassis. Fermentația naturală adaugă gustului o calitate bogată și texturală, cu note subtile de coajă de lămâie și fructul pasiunii. Finisajul este crocant și uscat. Delicios cu toate tipurile de fructe de mare și salate de vară, sau savurați singur ca aperitiv răcoritor.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Revista