Orez Pilaf la cuptor
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten în cutia de rețete, Pilaf de orez la cuptor ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru 60 de cenți per porție , această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3 g de proteine , 6 g de grăsimi și un total de 200 de calorii . Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute . Un amestec de granule de bulion de pui, ceapă, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca aperitiv la preț foarte rezonabil. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de 38% , acest fel de mâncare este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pilaf de orez la cuptor , Pilaf de orez la cuptor și Pilaf de orez ușor la cuptor .
Instrucțiuni
Într-un 8 inchi neunsat. tavă pătrată de copt, combinați toate ingredientele. Acoperiți și coaceți la 375° timp de 40-45 de minute sau până când orezul este fraged, amestecând după 25 de minute.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Vinul spumant și spumosul rosé sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Banfi Rosa Regale Brachetto (Split). Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 8 dolari.
Banfi Rosa Regale Brachetto ( Split)
Rosa Regale Brachetto 2013 are un buchet de zmeură, căpșuni și petale de trandafir, cu un gust revigorant datorită acidității crocante și gustului îmbietor al zmeurii. Perfect pentru orice ocazie. Un vin spumant unic și festiv, un aperitiv seducător și un vin elegant de desert. Se asortează bine cu fructe de mare, brânzeturi, mâncăruri picante și ciocolată. Servit rece.