Can't Miss Red Snapper este un fel principal fără gluten și pescatarian . Pentru 4,51 USD per porție , această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 56 g de proteine , 33 g de grăsimi și un total de 554 de calorii . Această rețetă servește 4. 12 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute . Un amestec de sos worcestershire, parmezan, piper și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 78% , ceea ce este destul de bun. Dacă îți place această rețetă, s-ar putea să-ți placă și rețete, cum ar fi Can't Miss Red Snapper , Miss Daisy's Red Rice și Red Snapper la grătar cu sos de ardei roșu prăjit .
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Lingurita Aroma De Unt Limpede
2
Se condimentează peștele cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1½ Cani De Pui, Tocat Dintr-un Pui De Rotisor Cumparat Din Magazin
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
3
Răspândiți ceapa și ardeiul într-un vas de sticlă de 13 pe 9 inchi și puneți peștele deasupra. Ungeți peștele cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ouă Mari Proaspete
Sare Kosher Si Piper Negru Crapat
Sare Măcinată
2/3 Cană Ardei Roșu Dulci Prăjiți Mărunțiți
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din Sticlă
4
Stropiți cu puțin sos Worcestershire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Până La 16 Chifle Sandwich
5
Coaceți timp de 12 minute, apoi ungeți peștele cu suc de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Lingurita Aroma De Unt Limpede
Gros- Slănină
6
Presărați peștele cu parmezan și apoi puneți-l sub broiler pentru aproximativ 2 minute sau până când brânza se rumenește. Pentru a servi, pune legumele peste peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 4 Frunze De Busuioc
Sos De Roșii Hunt's®
Sos De Afine, Pentru Servire
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Red Snapper în meniu? Încercați să combinați cu Pinot Noir, Pinot Grigio și Gruener Veltliner. Peștele este la fel de divers ca și vinul, așa că este greu să alegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau un Grüner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cu carne, cu aromă puternică, cum ar fi somonul și tonul, poate face față chiar și unui vin roșu ușor, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Marcassin Marcassin Vineyard Pinot Noir. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 315 de dolari.