Neely ' s Midnight Malt

Neely ' s Midnight Malt
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete din sud, așa că încercați malțul de la miezul nopții al lui Neely. Această rețetă servește 4. O porție conține 628 calorii, 9g de proteine, și 19g de grăsime. Pentru $ 2.89 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de cireșe în sirop, sirop de ciocolată, înghețată de ciocolată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Cu o lingură scor de 33%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Budinca De Malț De Ciocolată Pops: Înghețată, Perfecțiune De Malț Fudgy, Tort de malț de marmură cu glazură de malț cu unt de arahide, și Malt-bere-curcan sărat cu glazură de malț.

Instrucțiuni

1
Într-un ulcior sau castron mare, amestecați înghețata, lichiorul cu aromă de cafea, lichiorul de alune, laptele, siropul de ciocolată și pudra de malț până când sunt cremoase și bine combinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De CafeaLichior De Cafea
Lichior De AluneLichior De Alune
2 Căni De Iaurt înghețat Cu Ciocolată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi2 Căni De Iaurt înghețat Cu Ciocolată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
MalțMalț
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
2
Adăugați un pic mai mult lapte dacă amestecul este prea gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
3
Se toarnă în pahare de milkshake și se ornează cu frișcă, ciocolată rasă și cireșe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lamaie GumaLamaie Guma
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Nucșoară Măcinată, Plus Mai Mult Pentru OrnatNucșoară Măcinată, Plus Mai Mult Pentru Ornat
1/3 Cană Ulei De Cocos Sau Vegetal1/3 Cană Ulei De Cocos Sau Vegetal

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Sudul funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care îl puteți încerca este Maximin Grunhaus Abtsberg Riesling Kabinett. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 42 de dolari.
Maximin Grunhaus Abtsberg Riesling Kabinett
Maximin Grunhaus Abtsberg Riesling Kabinett
Stilul delicat Kabinett din cele mai bune podgorii ale proprietății. Întotdeauna impresionant cu fructele sale explozive, complexitatea stratificată și structura minerală fină.
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții4
Scor De Sănătate5
Bucătăriide sud
Revista