Mușcături Picante De Cârnați La Grătar Chipotle

Mușcături Picante De Cârnați La Grătar Chipotle
Picant Chipotle gratar cârnați mușcături ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă face 14 porții cu 397 calorii, 9g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Tatălui. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. Un amestec de sos adobo din cutie, sos de grătar, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Mușcături De Cârnați La Grătar, Gratar Picant Chipotle Gratar Curcan Copane, și Mușcături Picante De Cârnați pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți împreună sosul de grătar, conservele de cireșe și următoarele 3 ingrediente într-un cuptor olandez la foc mediu-mare; aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De CireșeConserve De Cireșe
Ardei Iute Verde Tocat** (3 Linguri Salsa VerdeArdei Iute Verde Tocat** (3 Linguri Salsa Verde
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
2
Adăugați cârnați afumați și reveniți la fierbere. Reduceți căldura la mediu și fierbeți, amestecând ocazional, 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați AfumațiCârnați Afumați
3
Notă: pentru a servi, păstrați cald într-un aragaz lent la scăzut, dacă doriți.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte
4
Serviți cu rulouri miniaturale, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe

Vin recomandat: Zinfandel, Vin Roz

Grătarul funcționează foarte bine cu vinul Zinfandel și rosul. Un rosul este răcoritor la temperaturi ridicate și completează sosurile și frecările dulci și picante. Zinfandel este o alegere clasică de vin roșu pentru grătar, în special pentru coaste de porc și piept de vită. Un vin pe care l-ai putea încerca este Leese-Fitch Zinfandel. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 9 dolari.
Leese-Fitch Zinfandel
Leese-Fitch Zinfandel
O epocă superbă pentru culoare și profunzime, Zinfandel 2013 prezintă o nuanță de rubin închis și arome interesante de prune uscate, cookie-uri doodle snicker și plăcintă de mure cu note de scorțișoară și piper alb. Prima înghițitură învăluie palatul cu arome suculente de fructe întunecate și taninuri suple care oferă un finisaj persistent. Înghițiturile ulterioare arată cireșe întunecate, ciocolată bogată de mocha, nucă de cocos prăjită și sâmburi delicioase de rodie.Amestec: 76% Zinfandel, 13% Petite Sirah, 8% Barbera, 2% Syrah, 1% Merlot
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții14
Scor De Sănătate1
BucătăriiGrătar
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista