Mușcături De Pepene Galben Învelite În Prosciutto

Mușcături De Pepene Galben Învelite În Prosciutto
Mușcăturile de pepene galben învelite în Prosciutto ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 24 calorii. Această rețetă servește 20. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Mergeți la magazin și ridicați piper măcinat grosier, busuioc, șuncă de țară și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Pepene Galben Învelit În Prosciutto, Prosciutto Și Pepene Verde Învelit, și Prosciutto-înfășurat pepene galben și Breadsticks pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați pepene galben în felii de 1/4 - 1/2-inch (aproximativ 16).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepene GalbenPepene Galben
2
Așezați 1 felie de pepene galben deasupra a 3 frunze de rucola și 1 până la 2 frunze de busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
Pepene GalbenPepene Galben
3
Tăiați fiecare felie de prosciutto pe lungime în 4 benzi. Înfășurați centrul fiecărui pachet de pepene galben cu 1 bandă prosciutto. Aranjați pe un platou de servire și presărați cu piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Pepene GalbenPepene Galben
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
4
Notă: pentru a face înainte, pregătiți rețeta conform instrucțiunilor. Acoperiți mușcăturile cu prosoape de hârtie umede și răciți 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții20
Scor De Sănătate6
Revista