Mușchi De Porc Din Illinois Central

Mușchi De Porc Din Illinois Central
Central Illinois muschiulet de porc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 3.57 pe portie, această rețetă acoperă 50% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 66g de proteine, 73G de grăsime, și un total de 1387 calorii. Dacă aveți miere, hrean, sare și piper kosher și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a folosi pesmetul, puteți urma acest fel principal cu Strudel De Mere ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 4 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este mare. Încercați Chef-Boy-I-Be-Caserola De Cod La Cuptor Din Illinois, Chef-Boy-I-Be-Illinois ' Broccoli Italiano, și Chef-Boy-I-Be Illinois' Paste Liguriene pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
1
Tăiați filetul în 4 Medalioane. Fluturați fiecare medalion în cruce, apoi așezați fiecare medalion între 2 bucăți de folie de plastic. Folosind un ciocan de carne, lira până când fiecare patty este 1/8-inch grosime și 6 la 8 inch lățime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
3 Căni De Pesmet Panko3 Căni De Pesmet Panko
2
Se amestecă împreună Zara,mierea,usturoiul granulat,sarea, pudra de ceapă și boia de ardei într-un bol pentru a face marinata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Murături CușerMurături Cușer
Ceapa Alba Tocata (de La 1 Ceapa Mare Sau 2 Mici)Ceapa Alba Tocata (de La 1 Ceapa Mare Sau 2 Mici)
Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
3
Așezați carnea de porc într - un vas de 9 pe 13 inci și acoperiți marinada. Marinați la frigider timp de 1 până la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
4
Într-o tigaie mare din fontă, încălziți uleiul la foc mediu la 350 de grade F. Preîncălziți cuptorul la 200 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
5
Configurați o stație de panificare în trei etape, cu făina, ouăle și pesmetul în trei vase separate de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
6
Așezați mai întâi filetele marinate în făină, scuturați orice exces, apoi în ouă și lăsați orice exces să se scurgă, apoi în pesmet. Apăsați chiftelele în pesmet până când se obține o acoperire totală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
7
Pe rând, prăjiți fiecare patty până se rumenesc, aproximativ 3 minute, răsturnând dacă este necesar. Carnea de porc este atât de subțire, încât până când este maro auriu, se face. Odată ce carnea de porc este terminată, așezați-o pe o foaie de copt căptușită cu sârmă și introduceți-o în cuptor pentru a se încălzi, dacă doriți. Dacă nu, nu vă faceți griji, este la fel de bun la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
1
Amestecați maioneza, muștarul, conservele de caise, mierea și hreanul într-un bol. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De CaiseConserve De Caise
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
HreanHrean
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Pentru construcția sandwich-ului: pe fiecare coc de jos, așezați 2 felii de brânză americană și apoi acoperiți cu filetul cald de porc. Acoperiți carnea de porc cu ceapă roșie, murături și salată. Schmear muștarul de caise se întinde pe cocul de sus și apoi deasupra sandvișului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză AmericanăBrânză Americană
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Condimente Grecești (recomandat: Insulele Mirodeniilor)Condimente Grecești (recomandat: Insulele Mirodeniilor)
2 Găini Din Cornish (aproximativ 1 1/4 De Liră Fiecare)2 Găini Din Cornish (aproximativ 1 1/4 De Liră Fiecare)
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Salată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe

Ingrediente

8feliiBrânză americanăBrânză americană1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)conserve de caiseconserve de caise4736 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri1 pachet (12 uncii) de fasole verde proaspătă, tăiată1 pachet (12 uncii) de fasole verde proaspătă, tăiată2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriUlei vegetal (cantitatea depinde de metoda de gătit)Ulei vegetal (cantitatea depinde de metoda de gătit)4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăMurături de mărar feliateMurături de mărar feliate3mariouă, bătuteouă, bătute2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirifăină universalăfăină universală1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)murături cușermurături cușer1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale11 kilogram de dovlecel,1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale11 kilogram de dovlecel,hreanhrean4la 8 frunze de salată icebergla 8 frunze de salată iceberg2(poate fi sau trece)cartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăSare Kosher și piper negru proaspăt măcinatSare Kosher și piper negru proaspăt măcinat2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri1 castravete englezesc, decojit, fără sămânță și feliat subțire1 castravete englezesc, decojit, fără sămânță și feliat subțire11 kilogram de dovlecel,ceapa alba tocata (de la 1 ceapa mare sau 2 mici)ceapa alba tocata (de la 1 ceapa mare sau 2 mici)11 kilogram de dovlecel,Salata romana, rosii feliate si ceapa rosie feliata, pentru toppingSalata romana, rosii feliate si ceapa rosie feliata, pentru topping1inchUlei de arahide, suficient pentru a vă umple tigaia din fontăUlei de arahide, suficient pentru a vă umple tigaia din fontă680Nuci de orice fel (tocate)filet de porc, fără piele argintiefilet de porc, fără piele argintie1smallsceapă roșie, feliată subțireceapă roșie, feliată subțire4rulouri moi hoagie, împărțite pe jumătate pe lungime, Unse cu unt și ușor prăjiterulouri moi hoagie, împărțite pe jumătate pe lungime, Unse cu unt și ușor prăjite2(iarnă)mustar de cereale integralemustar de cereale integrale

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Malbec, Pinot Noir și Sangiovese sunt alegeri excelente pentru filetul de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosuri cărnoase, tocănițe și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi de malbec tanic corpolent cu tăieturi grase și grătar. Ai putea încerca Agua De Piedra Gran Seleccion Malbec. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Agua De Piedra Gran Seleccion Malbec
Agua De Piedra Gran Seleccion Malbec
Arome Dense de prune întunecate și ciocolată, stratificate cu stejar prăjit și un finisaj catifelat care persistă și persistă. Se împerechează bine cu carne la grătar, brânză medie până la puternică sau pur și simplu pe cont propriu.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate46
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista