Central Illinois muschiulet de porc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 3.57 pe portie, această rețetă acoperă 50% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 66g de proteine, 73G de grăsime, și un total de 1387 calorii. Dacă aveți miere, hrean, sare și piper kosher și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a folosi pesmetul, puteți urma acest fel principal cu Strudel De Mere ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 4 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este mare. Încercați Chef-Boy-I-Be-Caserola De Cod La Cuptor Din Illinois, Chef-Boy-I-Be-Illinois ' Broccoli Italiano, și Chef-Boy-I-Be Illinois' Paste Liguriene pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
1
Tăiați filetul în 4 Medalioane. Fluturați fiecare medalion în cruce, apoi așezați fiecare medalion între 2 bucăți de folie de plastic. Folosind un ciocan de carne, lira până când fiecare patty este 1/8-inch grosime și 6 la 8 inch lățime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru Tacos
3 Căni De Pesmet Panko
2
Se amestecă împreună Zara,mierea,usturoiul granulat,sarea, pudra de ceapă și boia de ardei într-un bol pentru a face marinata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Murături Cușer
Ceapa Alba Tocata (de La 1 Ceapa Mare Sau 2 Mici)
Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)
Tri-tips, Tuns
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
3
Așezați carnea de porc într - un vas de 9 pe 13 inci și acoperiți marinada. Marinați la frigider timp de 1 până la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, Tuns
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
4
Într-o tigaie mare din fontă, încălziți uleiul la foc mediu la 350 de grade F. Preîncălziți cuptorul la 200 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
5
Configurați o stație de panificare în trei etape, cu făina, ouăle și pesmetul în trei vase separate de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
Lorann Bucătărie Profesională®
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
6
Așezați mai întâi filetele marinate în făină, scuturați orice exces, apoi în ouă și lăsați orice exces să se scurgă, apoi în pesmet. Apăsați chiftelele în pesmet până când se obține o acoperire totală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
Lorann Bucătărie Profesională®
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
7
Pe rând, prăjiți fiecare patty până se rumenesc, aproximativ 3 minute, răsturnând dacă este necesar. Carnea de porc este atât de subțire, încât până când este maro auriu, se face. Odată ce carnea de porc este terminată, așezați-o pe o foaie de copt căptușită cu sârmă și introduceți-o în cuptor pentru a se încălzi, dacă doriți. Dacă nu, nu vă faceți griji, este la fel de bun la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
1
Amestecați maioneza, muștarul, conservele de caise, mierea și hreanul într-un bol. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De Caise
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Hrean
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Pentru construcția sandwich-ului: pe fiecare coc de jos, așezați 2 felii de brânză americană și apoi acoperiți cu filetul cald de porc. Acoperiți carnea de porc cu ceapă roșie, murături și salată. Schmear muștarul de caise se întinde pe cocul de sus și apoi deasupra sandvișului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Americană
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Malbec, Pinot Noir și Sangiovese sunt alegeri excelente pentru filetul de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosuri cărnoase, tocănițe și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi de malbec tanic corpolent cu tăieturi grase și grătar. Ai putea încerca Agua De Piedra Gran Seleccion Malbec. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Agua De Piedra Gran Seleccion Malbec
Arome Dense de prune întunecate și ciocolată, stratificate cu stejar prăjit și un finisaj catifelat care persistă și persistă. Se împerechează bine cu carne la grătar, brânză medie până la puternică sau pur și simplu pe cont propriu.