Salată groasă de legume

Salată groasă de legume
Rețeta Chunky Veggie Slaw poate fi făcută în aproximativ 25 de minute . Îți urmărești silueta? Această rețetă ovovegetariană fără gluten și lacto are 122 de calorii , 4 g de proteine și 8 g de grăsime per porție. Pentru 54 de cenți per porție , primești o garnitură care servește 14. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fan. Va fi un succes la evenimentul tău The Fourth Of July . Mergeți la magazin și luați buchețele de broccoli, sare, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Cu un scor de 57% , acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Chunky Veggie Slaw , Chunky Veggie Chowder și Chunky Veggie Beef Supp .

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați primele șase ingrediente. Într-un castron mic, amestecați zara, maioneza, oțetul, zahărul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Se toarnă peste salată; arunca pentru a acoperi. Deasupra cu nuca si ceapa verde. Pune resturile la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții14
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista