Muschiă de porc glazurată cu arțar
Rețeta Mușchiă de porc glazurată cu arțar se poate face în aproximativ 3 ore și 10 minute . Această rețetă servește 10 și costă 2,65 USD per porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 396 de calorii , 51 g de proteine și 14 g de grăsimi per porție. Vă este adus de Allrecipes. Câteva persoane le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Dacă aveți zahăr brun, sirop de clătite, amidon de porumb și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 50 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 84% . Acest scor este excelent. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Mușchiă de porc glazurată cu arțar învelite în slănină , Cotlete de porc glazurată cu arțar cu sos de curmale și cușcuș prăjit cu nuci de pin și mușchiă de porc glazurată cu miere .
Instrucțiuni
Puneți friptura într-o pungă mare resigilabilă. Într-un castron mic, amestecați untul topit, oțetul, siropul de clătite, amidonul de porumb și zahărul brun.
Se toarnă în punga cu friptura. Sigilați și întoarceți pentru a acoperi. Se da la frigider pentru 2 ore.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C).
Puneți friptura într-o tigaie sau un cuptor olandez mare și turnați marinada peste el.
Acoperiți și coaceți timp de 1 oră în cuptorul preîncălzit.
Scoateți capacul și continuați să prăjiți până când partea de sus se rumenește și temperatura internă este de cel puțin 145 de grade F (63 de grade C) atunci când este luată cu un termometru pentru carne.
Scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească aproximativ 10 minute înainte de a tăia. Temperatura internă ar trebui să crească cu 10 grade.