Muschiă de porc glazurată cu arțar

Muschiă de porc glazurată cu arțar
Rețeta Mușchiă de porc glazurată cu arțar se poate face în aproximativ 3 ore și 10 minute . Această rețetă servește 10 și costă 2,65 USD per porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 396 de calorii , 51 g de proteine și 14 g de grăsimi per porție. Vă este adus de Allrecipes. Câteva persoane le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Dacă aveți zahăr brun, sirop de clătite, amidon de porumb și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 50 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 84% . Acest scor este excelent. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Mușchiă de porc glazurată cu arțar învelite în slănină , Cotlete de porc glazurată cu arțar cu sos de curmale și cușcuș prăjit cu nuci de pin și mușchiă de porc glazurată cu miere .

Instrucțiuni

1
Puneți friptura într-o pungă mare resigilabilă. Într-un castron mic, amestecați untul topit, oțetul, siropul de clătite, amidonul de porumb și zahărul brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De MasăSirop De Masă
Nucșoară Suplimentară, OpționalNucșoară Suplimentară, Opțional
Bastoane De Bomboane SuplimentareBastoane De Bomboane Suplimentare
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Se toarnă în punga cu friptura. Sigilați și întoarceți pentru a acoperi. Se da la frigider pentru 2 ore.
3
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®
4
Puneți friptura într-o tigaie sau un cuptor olandez mare și turnați marinada peste el.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
5
Acoperiți și coaceți timp de 1 oră în cuptorul preîncălzit.
Echipamente pe care le vei folosi
1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®
6
Scoateți capacul și continuați să prăjiți până când partea de sus se rumenește și temperatura internă este de cel puțin 145 de grade F (63 de grade C) atunci când este luată cu un termometru pentru carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
7
Scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească aproximativ 10 minute înainte de a tăia. Temperatura internă ar trebui să crească cu 10 grade.
Echipamente pe care le vei folosi
1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 10 m.
Porții10
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista