Muschiulet De Porc Usturoi-Rozmarin La Gratar

Muschiulet De Porc Usturoi-Rozmarin La Gratar
Friptura de porc cu usturoi-rozmarin la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 171 calorii, 24g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 33 minute. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați muștar, usturoi îmbuteliat, rozmarin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Rozmarin Usturoi Muschiulet De Porc La Gratar, Usturoi Rozmarin Muschiulet De Porc, și Muschiulet de porc împânzit cu rozmarin și usturoi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 8 ingrediente într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
2
Adăugați carne de porc; sac de etanșare și marinat în frigider cel puțin 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
3
Pregătiți grătarul.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4
Scoateți carnea de porc din pungă, rezervând marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Carne De PorcCarne De Porc
5
Așezați carnea de porc pe grătarul acoperit cu spray de gătit. Acoperiți și grătați 24 de minute sau până când un termometru înregistrează 155 (ușor roz), rotind o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
6
Scoateți carnea de porc din grătar; acoperiți cu folie și lăsați să stea 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
7
În timp ce carnea de porc stă, aduceți marinada la fiert într-o cratiță mică; se fierbe 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
8
Serviți sosul cu carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Carne De PorcCarne De Porc
9
Notă: pentru a prăji carnea de porc la cuptor în loc să grătați, așezați-o pe o tigaie pentru broiler acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Friptură De PorcFriptură De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
CuptorCuptor
10
Coaceți într-un cuptor preîncălzit la 450 timp de 25 până la 30 de minute sau până când un termometru înregistrează 155 (ușor roz). Acoperiți cu folie; lăsați să stea 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
DificultateMediu
Gata În33 m.
Porții8
Scor De Sănătate14
Revista