Muschiulet De Porc Usturoi-Rozmarin La Gratar
Friptura de porc cu usturoi-rozmarin la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 171 calorii, 24g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 33 minute. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați muștar, usturoi îmbuteliat, rozmarin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Rozmarin Usturoi Muschiulet De Porc La Gratar, Usturoi Rozmarin Muschiulet De Porc, și Muschiulet de porc împânzit cu rozmarin și usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 8 ingrediente într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Adăugați carne de porc; sac de etanșare și marinat în frigider cel puțin 8 ore.
Scoateți carnea de porc din pungă, rezervând marinada.
Așezați carnea de porc pe grătarul acoperit cu spray de gătit. Acoperiți și grătați 24 de minute sau până când un termometru înregistrează 155 (ușor roz), rotind o dată.
Scoateți carnea de porc din grătar; acoperiți cu folie și lăsați să stea 10 minute.
În timp ce carnea de porc stă, aduceți marinada la fiert într-o cratiță mică; se fierbe 1 minut.
Serviți sosul cu carne de porc.
Notă: pentru a prăji carnea de porc la cuptor în loc să grătați, așezați-o pe o tigaie pentru broiler acoperită cu spray de gătit.
Coaceți într-un cuptor preîncălzit la 450 timp de 25 până la 30 de minute sau până când un termometru înregistrează 155 (ușor roz). Acoperiți cu folie; lăsați să stea 10 minute.