Muschiulet de porc la gratar umplut cu nuc Romesco si servit cu sos caramelizat de curmale

Muschiulet de porc la gratar umplut cu nuc Romesco si servit cu sos caramelizat de curmale
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați filetul de porc la grătar umplut cu Romesco de nucă și servit cu sos caramelizat de dată. Această rețetă servește 4 și costă 6,98 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 89G de proteine, 69G de grăsime, și un total de 1347 calorii. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare europeană. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați vinul, stocul de pui, nucul romesco și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. 2 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. Cu o lingură scor de 84%, acest fel de mâncare este excelent. Rețete similare sunt Muschiulet De Porc La Gratar Cu Sos De Nuc Negru, Filet de porc cu sos cremos de tigaie cu muștar, și Filet de porc cu crustă de alune și sos de vin roșu.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie medie la foc mare, până la fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Sotati usturoiul, ardeiul gras, ardeii iute si cubuletele de paine pana se rumenesc usor, aproximativ 2 minute fiecare. Se amestecă jumătate din nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei Rigatoni UscatiTaitei Rigatoni Uscati
5 Felii De Pâine Albă, Tăiate în Cuburi De 1 Inch5 Felii De Pâine Albă, Tăiate în Cuburi De 1 Inch
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
3
Îndepărtați fiecare ingredient cu o lingură pliată așa cum se face. Degajează tigaia cu oțetul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Așezați toate ingredientele sotate și lichidul deglazing într-un robot de bucătărie și amestecați până se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
5
Adăugați nucile rămase, stafidele și caisele și piureul până se omogenizează și se îngroașă, condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
2 Găini Din Cornish (aproximativ 1 1/4 De Liră Fiecare)2 Găini Din Cornish (aproximativ 1 1/4 De Liră Fiecare)
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
6
Pentru filetul de porc la grătar: Preîncălziți grătarul sau cuptorul la 400 de grade F. condimentați ambele părți ale filetului de porc cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muschiulet De PorcMuschiulet De Porc
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
Cu Osul Aripii, Pielea PeCu Osul Aripii, Pielea Pe
7
Întindeți un strat subțire de nuc Remesco în centru, pliați fiecare parte peste umplutură și legați cu sfoară de măcelar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe PielePiept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
8
Periați fiecare filet cu ulei și grătați timp de 4 până la 5 minute pe fiecare parte sau până când tocmai ați fiert. Dacă folosiți cuptorul, încălziți uleiul într-o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mare. Căutați carnea pe ambele părți, până se rumenesc, puneți-o la cuptor și prăjiți 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
Cu Osul Aripii, Pielea PeCu Osul Aripii, Pielea Pe
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
9
Lăsați să se odihnească 10 minute înainte de feliere.
10
Pentru sosul de curmale caramelizat: topiți untul într-o cratiță medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
DateDate
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
11
Adăugați șalotele și zahărul și gătiți până se caramelizează, aproximativ 5 până la 7 minute. Condimentează cu sare și piper după gust. Creșteți căldura la mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
12
Adăugați ambele vinuri și reduceți amestecul la 1/4 cană.
13
Adăugați curmalele, stocul și melasa și continuați să gătiți până se reduce la 2 căni și ajunge la consistența unui sos ușor gros, aproximativ 30 de minute, păstrați la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Lingurita Melasa3/4 Lingurita Melasa
DateDate
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
14
Pentru a servi, feliați filetul în bucăți groase de 1 inch și acoperiți cu puțin sos Remesco și stropiți cu sos de curmale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
DateDate

Ingrediente

2ancho chiles, înmuiate în apă clocotită până la moale, însămânțateancho chiles, înmuiate în apă clocotită până la moale, însămânțate1Ceapa galbena medie, tocatastoc de pui de casăstoc de pui de casă2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiricurmale tocate grosiercurmale tocate grosier596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiricaise uscate, tocate grosiercaise uscate, tocate grosier8cuișoareusturoi, decojitusturoi, decojit596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiristafide aurii, împărțitestafide aurii, împărțite1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)3/4 lingurita melasa3/4 lingurita melasa2(iarnă)1 legătură de spanac proaspăt (aproximativ 3 căni)1 legătură de spanac proaspăt (aproximativ 3 căni)3(iarnă)1 legătură de spanac proaspăt (aproximativ 3 căni)1 legătură de spanac proaspăt (aproximativ 3 căni)1kilogramemuschiulete de porc fiecare) butterfliedmuschiulete de porc fiecare) butterflied1ardei gras roșu, prăjit, decojit și tocat grosierardei gras roșu, prăjit, decojit și tocat grosier1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirisemințe de leuștean pudrăsemințe de leuștean pudră596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri1 lingură plus 1 linguriță sare kosher, suplimentar pentru condimentarea cărnii1 lingură plus 1 linguriță sare kosher, suplimentar pentru condimentarea cărnii4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăSare și piper proaspăt măcinatSare și piper proaspăt măcinat1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriceapă eșalotă felii subțiriceapă eșalotă felii subțiri2(iarnă)Lemn dulce galben și verdeLemn dulce galben și verde2(iarnă)unt nesăratunt nesărat4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăNuc RomescoNuc Romesco1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirinuci, împărțitenuci, împărțite1feliepâine albă, crustă îndepărtată, tăiată în cuburi micipâine albă, crustă îndepărtată, tăiată în cuburi mici1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri1 amestec de risotto ambalat (cutie de 14 uncii).1 amestec de risotto ambalat (cutie de 14 uncii).

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Malbec, Pinot Noir, și Sangiovese sunt alegerile mele de top pentru muschiulet de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosuri cărnoase, tocănițe și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi de malbec tanic corpolent cu tăieturi grase și grătar. Yacochuya San Pedro de Yacochuya Malbec cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Yacochuya San Pedro De Yacochuya Malbec
Yacochuya San Pedro De Yacochuya Malbec
Un nas primitor de fum, gudron, lemn dulce, soia, cireș negru și coacăz negru. Acest lucru duce la un vin plin de corp, cu straturi de fructe suculente, adâncime și concentrare excelente și un finisaj lung și pur. Amestec: 85% Malbec și 15% Cabernet Sauvignon
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 45 m.
Porții4
Scor De Sănătate66
Revista