Muschiulet De Porc Cu Geamuri Portocalii

Muschiulet De Porc Cu Geamuri Portocalii
Nevoie de un gluten gratuit, lactate gratuit, FODMAP prietenos, și întreg 30 felul principal? Filetul de porc glazurat cu portocale ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 5. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 189 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, marmeladă de portocale, filet de porc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi marmelada de portocale, puteți urma acest fel principal cu Cookie-uri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 32 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Chile-Muschiulet De Porc Glazurat Portocaliu, Muschiulet de porc umplute cu geamuri portocalii, și Coajă De Porc Glazurată Cu Portocale-Afine pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 218°. aliniați o tigaie mare cu folie grea și așezați un suport de sârmă în interior.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
Suport De SârmăSuport De Sârmă
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
2
Presărați filetul cu sare și piper și prăjiți timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
3
Combinați marmelada și ghimbirul măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De GhimbirPraf De Ghimbir
MarmeladăMarmeladă
4
Periați peste tot filetul și continuați să prăjiți până când un termometru citit instantaneu introdus în cea mai groasă parte citește 68°, cu aproximativ 10 minute mai mult.
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
5
Întoarceți cuptorul la fiert și așezați filetul sub broiler pentru a carameliza marmelada, 1 până la 1 1/2 minute (urmăriți cu atenție și îndepărtați înainte ca gemul să înceapă să ardă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarmeladăMarmeladă
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Se lasă să stea 5 minute înainte de feliere și servire.

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Malbec, Pinot Noir și Sangiovese sunt alegeri excelente pentru filetul de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosuri cărnoase, tocănițe și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi de malbec tanic corpolent cu tăieturi grase și grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Bodega DiamAndes Uco Malbec. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
Bodega DiamAndes Uco Malbec
Bodega DiamAndes Uco Malbec
O culoare rubinie curată, profundă și strălucitoare. Arome de boabe roșii și note de cireșe care arată intensitate și prospețime. Structură excelentă, taninuri corpolente cu arome de fructe coapte, catifelate și foarte bine echilibrate.
DificultateNormal
Gata În32 m.
Porții5
Scor De Sănătate11
Revista