Morcovi glazurați și mazăre de zăpadă

Morcovi glazurați și mazăre de zăpadă
Morcovi glazurate și mazăre de zăpadă este un fără gluten și lacto ovo vegetarian garnitură. O porție conține 111 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 2 și costă 1,4 USD pe porție. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Paște. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă de la Taste Of Home necesită zahăr brun, unt, ceapă verde și mazăre de zăpadă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Mazăre de zăpadă glazurată și morcovi, Morcovi și mazăre de zăpadă, și Mazăre De Zăpadă Gingered & Morcovi.

Instrucțiuni

1
Puneți morcovii și apa într-un vas sigur pentru cuptorul cu microunde. Acoperiți și cuptorul cu microunde la maxim timp de 3 minute sau până când este crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
2
Adăugați mazărea de zăpadă și ceapa. Acoperiți și cuptorul cu microunde timp de 45 de secunde sau până se înmoaie; scurgere. Într-un castron, combinați zahărul brun, amidonul de porumb, untul, sarea și piperul până se omogenizează. Se amestecă în legume. Cuptor cu microunde, neacoperit, timp de 45-60 de secunde minute sau până la bule în jurul marginilor, amestecând o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Zahăr BrunZahăr Brun
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
LegumeLegume
Mazăre De ZăpadăMazăre De Zăpadă
UntUnt
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
BolBol
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții2
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiPaști
Revista