Morcovi Glazurați

Morcovi Glazurați
Reteta morcovi glazurate pot fi făcute în aproximativ 20 de minute. Această rețetă vegetariană fără gluten și lacto ovo servește 4 și costă 51 de cenți pe porție. Această garnitură are 77 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de amidon de porumb, zahăr brun, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este perfect pentru Paști. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Morcovi Glazurați, Morcovi Glazurați, și Morcovi Glazurați.

Instrucțiuni

1
Într-o pungă Ziploc Zip 'n Steam Euro de dimensiuni medii sau mari, combinați morcovii, zahărul brun, untul, amidonul de porumb și sarea. Sigilați punga și agitați ușor pentru a combina ingredientele. Puneți morcovii într-un singur strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
MorcovMorcov
UntUnt
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
SareSare
2
Se introduce în cuptorul cu microunde.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
CuptorCuptor
3
Gatiti la putere maxima timp de 6 minute pentru morcovi crocanti. Dacă este necesar, continuați cuptorul cu microunde la intervale de 30 de secunde până când morcovii au atins nivelul dorit de tandrețe. Lăsați punga să stea cu 1 minut înainte de manipulare. Agitați ușor pentru a acoperi morcovii cu glazură. Deschideți cu atenție punga.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
4
Garnisiți cu pătrunjel, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiPaști
Revista