Minute Fripturi Parmezan

Minute Fripturi Parmezan
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați fripturile Minute parmezan. O porție conține 321 calorii, 32g de proteine, și 17g de grăsime. Pentru $ 3.93 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Acesta va fi un hit la dvs valentin zi eveniment. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Un amestec de fripturi de vită, apă, piper de bord și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până biscuiti saltine ai putea urma acest curs principal cu Caramel Crack Bomboane Inghetata ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 25 minute. Cu o lingură scor de 49%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Bruschetta Minute Steaks, Love Me Tenderloin Minute-fripturi cu Okra prăjită, și Fripturi Cu Crustă De Parmezan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron puțin adânc, combinați albusul de ou, apa și piperul. Pune deoparte. Pe o farfurie, combinați firimiturile de cracker și brânza. Scufundați fiecare friptură cubată în amestecul de ouă, apoi acoperiți cu amestec de cracker/brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare
Friptură CubFriptură Cub
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Într-o tigaie mare, topiți untul; fripturi maro pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Adăugați sosul de pizza și fierbeți timp de 3-5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PizzaSos De Pizza
4
Garnisiți cu amestecul rămas de firimituri.
5
Serviți imediat.

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ai putea încerca este Robert Mondavi Napa Valley Merlot. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
Robert Mondavi Napa Valley Merlot
Robert Mondavi Napa Valley Merlot
83% Merlot, 7% Malbec, 5% Cabernet Franc, 5% Syrah.Acest Merlot din 2007 prezintă arome îndrăznețe de afine sălbatice, zmeură roșie punctată cu indicii de cassis și negru Ceylonceai. Cu corp mediu, cu un palat de catifea, aromele senzuale ale acestui vin sunt susținute de mici adaosuri de Malbec,Cabernet Franc și Syrah care contribuie la taninurile cu granulație fină, ușor structurate, senzație de gură largă și finisare durabilă.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista