Mini Ziua Recunostintei presat sandwich-uri ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 24 și costă 1,76 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 342 calorii. Un amestec de sos fierbinte, maioneză, smântână și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până mayo ai putea urma acest curs principal cu Frozen Cinco De Mayo Desert ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Grill-Presat De Ziua Recunostintei Resturi Panini, Sandwich-Uri Cubaneze Presate, și Sandwich-Uri Mediteraneene Presate.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Condimentează generos pieptul de curcan cu sare și piper. Pe o tavă de foi prevăzută cu un suport aranjați salvia și cimbrul și puneți pieptul de curcan deasupra ierburilor. Puneți în cuptor și turnați bulionul de pui în tava de foi. Prăjiți până când temperatura internă atinge 165 de grade F pe un termometru citit instantaneu, aproximativ 1 1/2 până la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Jumătate De Piept De Curcan Pe Piele
1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)
2 Cesti Catei De Usturoi
1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Scoateți pieptul din cuptor pe o placă de tăiere și acoperiți-l cu folie. Se lasă să se odihnească timp de 15 minute înainte de feliere.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
1
Într-un castron mic amestecați împreună sosul de afine, maioneza, smântâna, muștarul, sosul fierbinte și arpagicul. Acoperiți și refrigerați până când sunt gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce
Cervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil Uscat
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Tăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Ungeți ușor 1 parte a unei felii de pâine și puneți partea cu unt în jos, pe o tigaie căptușită cu hârtie cerată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Întindeți puțin din Mayo de afine pe pâine și deasupra cu o parte din curcanul feliat. Se acoperă cu o lingură de umplutură și se întinde puțin mai mult din Mayo de afine deasupra umpluturii. Se acoperă cu o jumătate de felie de brânză. Ungeți ușor o altă felie de pâine și puneți partea cu unt în sus, deasupra sandvișului. Repetați cu ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Curcan Feliat
Piersici, Decojite și Feliate Sau 1 Cană De Piersici Congelate, Neîndulcite, Feliate
1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Sos De Afine, Pentru Servire
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
4
Lucrând în loturi, puneți sandvișurile într-o presă panini preîncălzită și gătiți până când brânza este topită și pâinea este ușor rumenită și crocantă, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru Servire
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Panini Press
5
Instrucțiuni pentru aragaz: lucrați în loturi, puneți sandvișurile într-o tigaie mare la foc mediu și gătiți până când pâinea este rumenită și crocantă și brânza este topită, aproximativ 3 până la 4 minute pe parte,
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru Servire
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Roșu Dulci (căutați Ardei De Câmp în Formă Dreptunghiulară, Spre Deosebire De Ardei Gras Rotunzi Mici)
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Aranjați sandvișurile pe un platou de servire și serviți.