Mini quiche de spanac și ciuperci
Mini quiche de spanac și ciuperci este un fără gluten și primar felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 1,65 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 181 calorii. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți spanac pentru bebeluși, sare și piper kosher, nucșoară și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma albușurile de ou, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Mini spanac și Crab Quiche, Mini Spanac Și Quiche Jarlsberg, și Mini Quiche Pentru Micul Dejun Cu Spanac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F. Înveliți ușor o tigaie antiaderentă de brioșă cu 12 căni cu spray de gătit antiaderent.
Ceață o tigaie mare antiaderentă cu mai mult spray de gătit antiaderent și se pune la foc mediu.
Adăugați slănina de curcan și gătiți rotind frecvent până când sunt crocante, aproximativ 8 minute.
Se transferă pe o tăietură și se toacă grosier.
În aceeași tigaie, încălziți uleiul.
Adăugați ciupercile, șalotul și condimentați după gust cu sare și piper. Gatiti pana cand urechile sunt moi si ciupercile sunt uscate si usor rumenite, aproximativ 10 minute.
Scoateți de pe foc și amestecați spanacul și nucșoara pentru bebeluși până când spanacul este doar ofilit, dar încă verde strălucitor, 2 minute. Puneți deoparte să se răcească ușor.
Între timp, bateți ouăle, albușurile de ou, laptele și sarea și piperul până se combină bine. Se amestecă brânza. Împărțiți amestecul de ouă uniform între conservele de briose, umplându-le cam la jumătate. Se acoperă uniform cu amestecul de ciuperci și spanac și apoi slănina tocată.
Coaceți până când quichele sunt bine înălțate, maro auriu și setate, 20 până la 25 de minute. Se răcește în tigaie 5 minute și apoi se transferă într-un suport de sârmă.
Serviți cald sau la temperatura camerei cu verdeață.