Mini quiche cu spanac și ciuperci

Mini quiche cu spanac și ciuperci
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Mini spanac și Quiche de ciuperci. Această rețetă servește 6 și costă 1,69 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 188 calorii. Această rețetă din Alimenterețeaua necesită slănină de curcan, albușuri de ou, nucșoară și ciuperci. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, primar și דל פחמימות, dieta. Cu o lingură scor de 40%, acest fel de mâncare este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Mini quiche cu spanac și ciuperci, Mini Quiche De Spanac, și Mini quiche de spanac și Crab.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. Acoperiți ușor o tigaie antiaderentă de 12 căni cu spray de gătit antiaderent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava Pentru BrioșeTava Pentru Brioșe
CuptorCuptor
2
Aburiți o tigaie mare antiaderentă cu mai mult spray de gătit antiaderent și puneți la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați slănina de curcan și gătiți rotind frecvent până când sunt crocante, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bacon De CurcanBacon De Curcan
4
Se transferă pe o tăietură și se toacă grosier.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
5
În aceeași tigaie, încălziți uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați ciupercile, șalota și condimentați după gust cu sare și piper. Gatiti pana cand ceapa este moale si ciupercile sunt uscate si usor rumenite, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CiuperciCiuperci
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
7
Se ia de pe foc și se amestecă spanacul și nucșoara până când spanacul este doar ofilit, dar încă verde aprins, 2 minute. Se lasă deoparte să se răcească ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
NucșoarăNucșoară
8
Între timp, bateți ouăle, albușurile, laptele și sarea și piperul până se combină bine. Se amestecă brânza. Împărțiți amestecul de ouă uniform între formele de briose, umplându-le cam la jumătate. Se acoperă uniform cu amestecul de ciuperci și spanac și apoi slănina tocată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
CiuperciCiuperci
SpanacSpanac
BrânzăBrânză
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
OuăOuă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tava Pentru BrioșeTava Pentru Brioșe
BatetiBateti
9
Coaceți până când quiches - urile sunt bine crescute, maro auriu și setate, 20 până la 25 de minute. Se răcește în tigaie 5 minute și apoi se transferă într-o grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
TigaieTigaie
10
Serviți cald sau la temperatura camerei cu verdeață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii

Vin recomandat: Vin Spumant, șampanie, Bordeaux, Burgundia Albă

Vinul spumant, șampania și Bordeaux sunt alegerile mele de top pentru Quiche. Chiar dacă nu faceți mimoză, vinul spumant este excelent cu ouă din două motive. Unu, dacă mănânci ouă devreme în timpul zilei, vinul spumant are mai puțin alcool. În al doilea rând, curăță palatul, ceea ce este important, deoarece se știe că gălbenușul acoperă Palatul. Dom Perignon (capsulă ruptă) cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 329 de dolari pe sticlă.
Dom Perignon (capsulă ruptă)
Dom Perignon (capsulă ruptă)
Culoare aurie cu o strălucire uimitoare de verde. Nasul este complex și elegant. Aromă inițială prăjită, cum ar fi alunele prăjite – apoi o sugestie de brioșă și miere. Pe palat, atacul este extraordinar, curat, s-ar putea spune chiar bine structurat. Compact și solid pe palat. Caracterul gras și aciditatea par perfect echilibrate. Finisaj lung, păstrând prospețimea și chiar o fermitate subtilă, redolent de fructe uscate. Strălucire, puritate. Pedigree și distincție. Un sentiment de eleganță și echilibru predomină.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate9
Revista