Milkshake-ul iubitorului de ciocolată

Milkshake-ul iubitorului de ciocolată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete din sud, așa că încercați Milkshake-ul iubitorului de ciocolată. Pentru 98 cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 12g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 347 calorii. Un amestec de brownie, shot espresso, sos de ciocolată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat această băutură. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 59%. Încercați Brioșe cu ciocolată cu ciocolată Lover ' s Chocolate-Chip cu Nutella, Tort iubitor de ciocolată, și Chocolate Lover ' s Cheesecake pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Adăugați laptele de ciocolată, espresso, înghețata de ciocolată, brownie și caramelul sărat și sosul de ciocolată după gust într-un blender. Se amestecă și se toarnă într-un pahar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Ciocolatăînghețată De Ciocolată
Fursecuri Cu Unt De Arahide, Tocate GrosierFursecuri Cu Unt De Arahide, Tocate Grosier
Lapte De CiocolatăLapte De Ciocolată
1 Cană Alune Măcinate Fin1 Cană Alune Măcinate Fin
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Se ornează cu frișcă și căpșuni acoperite cu ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lamaie GumaLamaie Guma
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Southern funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Naked Winery Tease, Riesling cu un rating de 4, 8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Gol Vinărie Tachineze, Riesling
Gol Vinărie Tachineze, Riesling
Pere coapte bogat amestecat cu trestie de bomboane pe nas, urmat de ananas tarta, care oferă un finisaj curat clare pe cerul gurii. La Naked Winery, avem misiunea de a reduce rata divorțului încurajând cuplurile să împartă un pahar de vin în fiecare noapte. Noi "scopul de a șicana" cu etichete sunt doar un pic risqu pentru că noi credem că experiența din jurul vin ar trebui să fie distractiv. Setați starea de spirit pentru distracție și romantism cu vinuri premium, mărci exotice și etichete provocatoare din spate. Ia-Uncorked și bucurați-vă de ceea ce vă aduce viața în mod neașteptat.
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții1
Scor De Sănătate10
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista