Miel marinat cu Chimichurri portocalii

Mielul marinat cu Chimichurri portocalii ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 217 calorii, 30g de proteine, și 9g de grăsime per portie. Pentru $ 2.93 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, frunze de pătrunjel, frunze de coriandru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până chimen sol ai putea urma acest curs principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei Sud-Americane. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este destul de bun. Încercați Miel marinat cu Chimichurri portocalii, Picior marinat la grătar de miel cu sparanghel și Chimichurri de mentă, și Kebab de miel marinat cu portocale și var pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti mielul, combinați primele 7 ingrediente într-un castron mic; frecați peste miel.
Așezați mielul într-o pungă mare de plastic cu fermoar; sigiliu. Marinați la frigider 2 ore, întorcându-vă ocazional.
Preîncălziți cuptorul la 40
Scoateți mielul din pungă; aruncați orice marinată rămasă.
Presărați mielul uniform cu 1 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Roll miel; miel sigur la intervale de 2 inch cu sfoară.
Așezați mielul pe un suport acoperit cu spray de gătit; așezați raftul în tigaie.
Coaceți la 400 timp de 55 de minute sau până când un termometru înregistrează 145 (mediu-rar) sau gradul dorit de coacere.
Lăsați friptura să stea cu 20 de minute înainte de feliere.
Pentru a pregăti chimichurri portocalii, combinați cilantro și ingredientele rămase într-un robot de bucătărie; procesați până la neted.