Midii și șalotă-sos de vin

Midii și șalotă-sos de vin
Midii și șalotă-sos de vin ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 4 și costă $1.28 pe portie. O porție conține 104 calorii, 9g de proteine, și 2G de grăsime. Un amestec de sare de rocă, șalotă, oțet de vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este bun. Încercați Midii în sos de cremă de șalotă, Șalotă și sos de vin roșu, și Friptură cu șalotă-sos de vin roșu (bifteck Marchand de Vin) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 50
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Așezați midii într-un castron mare; acoperiți cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Se presară cu făină de porumb; lăsați să stea 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
4
Scurgeți; clătiți midii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate
5
Așezați sare de rocă în fundul unei tigaie de prăjire superficială. Aranjați midii într-un singur strat pe sare de rocă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De RocăSare De Rocă
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
6
Coaceți la 500 timp de 5 minute sau până când cojile se deschid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Scoateți midii din tigaie; puneți deoparte și păstrați la cald. Aruncați sarea de rocă și orice coajă nedeschisă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De RocăSare De Rocă
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Combinați vinul, oțetul, șalota și piperul într-o cratiță mică. Gatiti la foc mediu 5 minute sau pana se incalzeste bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
9
Se servește cu midii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Crustaceele pot fi asociate cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Santan Ema Reserve Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin strălucitor de culoare galben auriu care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
Revista