Midii și șalotă-sos de vin
Midii și șalotă-sos de vin ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 4 și costă $1.28 pe portie. O porție conține 104 calorii, 9g de proteine, și 2G de grăsime. Un amestec de sare de rocă, șalotă, oțet de vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este bun. Încercați Midii în sos de cremă de șalotă, Șalotă și sos de vin roșu, și Friptură cu șalotă-sos de vin roșu (bifteck Marchand de Vin) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 50
Așezați midii într-un castron mare; acoperiți cu apă rece.
Se presară cu făină de porumb; lăsați să stea 30 de minute.
Așezați sare de rocă în fundul unei tigaie de prăjire superficială. Aranjați midii într-un singur strat pe sare de rocă.
Coaceți la 500 timp de 5 minute sau până când cojile se deschid.
Scoateți midii din tigaie; puneți deoparte și păstrați la cald. Aruncați sarea de rocă și orice coajă nedeschisă.
Combinați vinul, oțetul, șalota și piperul într-o cratiță mică. Gatiti la foc mediu 5 minute sau pana se incalzeste bine.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Crustaceele pot fi asociate cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Santan Ema Reserve Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![Santa Ema Reserve Chardonnay]()
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin strălucitor de culoare galben auriu care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.