Midii cu Prosciutto și Sherry

Midii cu Prosciutto și Sherry
Mussels cu Prosciutto și Sherry este un fără gluten, fără lactate și primal hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 4 și costă 1,89 USD pe porție. O porție conține 225 calorii, 15g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați prosciutto, midii, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Încercați Midii cu Sherry, șofran și boia, Gătiți cartea: midii aburite cu usturoi cu porumb și Sherry, și Baby Bok Choy cu Sherry și Prosciutto pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Foley Johnson Carneros Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromele sunt concentrate și complexe în Carneros Chardonnay 2016. Notele de piersică la grătar, pere, croissant cu unt și vanilie au pregătit scena pentru un Chardonnay bogat și plin de corp. Aromele se extind pe palat cu arome delicioase de pere, măr crocant, caprifoi, nucă de cocos prăjită și napolitană de vanilie. Echilibrul și structura acestui vin, împreună cu aciditatea sa strălucitoare, îl fac un vin demn de vârstă pentru a fi savurat câțiva ani. Bucurați-vă de această frumusețe cu un pui prăjit suculent și risotto de ciuperci sălbatice.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate19
Revista