Mic Dejun Cu Cartofi Dulci Taquitos

Mic Dejun Cu Cartofi Dulci Taquitos
Micul dejun cu cartofi dulci Taquitos ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 1 și costă 2,6 USD pe porție. O porție conține 974 calorii, 38g de proteine, și 47G de grăsime. Câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. 34 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Un amestec de brânză cheddar, sare și piper, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este spectaculos. Încercați Taquitos de cartofi dulci la cuptor și fasole neagră, Mic Dejun Taquitos, și Mic Dejun La Cuptor Taquitos pentru rețete similare.

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca Lemelson Meyer Vineyard Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 47 de dolari pe sticlă.
Lemelson Meyer Vineyard Pinot Noir
Lemelson Meyer Vineyard Pinot Noir
Meyer din 2014 combină fructele culese atât la începutul, cât și la sfârșitul recoltei pentru a produce un vin picant, aromat, care combină cireșul roșu și pruna cu woodsmoke, tarhon, potpourri și CR arkulme brulee. Gustul este proaspăt și suplu, cu condimente întunecate purtate de o mulțime de fructe roșii până la un finisaj lung, delicat echilibrat. Acesta este un vin tânăr care va câștiga în greutate în anul următor și va îmbătrâni grațios timp de peste 10 ani.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții1
Scor De Sănătate38
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista